Naturlig sundhed med fuld immunitet mod livsstilsygdomme – få inspiration fra naturfolk!

Foredrag v. Henrik Kellermann Hansen
Lørdag kl. 16.00 – 16.45 i lokale Fjorden på 1. sal

Vores folkesundhed er trods lægefagkundskabens evne til at behandle akut livstruende tilstande udfordret som aldrig før: To ud af tre danskere er diagnosticeret med kroniske lidelser, og desværre synes den negative tendens at fortsætte trods mange krumspring for at dæmme op for dårligdommene.

Men er der plads til forbedring i vores syn på, hvordan vi opnår en sund livsstil, der fører til livsglæde og vitalitet UDEN livsstilsygdomme, og er der i det hele taget nogen videnskabelig dokumentation for, hvilke naturlige principper der ligger bag et harmonisk liv med naturlig immunitet?

Foredraget tager udgangspunkt i Weston A. Prices enestående rejseberetninger om naturfolk, der har forstået at leve i pagt med naturen. Der vises klip fra den officielle dokumentarfilm om hans rejser, som viser med al tydelighed, hvordan naturfolks bevidsthed om en sund livsstil er centralt for, hvordan vi tilvejebringer de bedste forudsætninger for et godt liv – syv generationer frem.

Weston A. Price er blandt fagfolk kendt som ”ernæringens Charles Darwin”, og rejste i 1930’erne rundt i verden for at besøge oprindelige folk, der stadig levede på deres oprindelige måde. Dr. Prices lægefaglige erkendelser var forud for sin tid og er den dag i dag stadig en fremragende referenceramme for menneskers sundhed.

Dr. Prices banebrydende fokus på beskaffenheden af naturlig sund kost kan være en øjenåbner for mange, og hans dokumentation af naturfolks forståelse af de naturlove, der skaber immunitet og et stærkt helbred, rækker videre mod forståelsen af sundhed som en kompleks harmoni mellem de aspekter af fysik, følelser, tanker og ånd, der gør os til hele mennesker.

Henrik Kellermann Hansen

er mikroforlægger og ophavsmand til den danske oversættelse af Weston A. Prices tidløse klassiker ”Ernæring og fysisk degeneration”, udgivet af Qarrtsiluni Publishing.
Han har i det amerikanske tidsskrift Price-Pottenger Journal of Health and Healing offentliggjort tal fra Danmarks Statistik om den statistisk signifikante årstidsbestemte udbredelse af fødsel og død, der bekræfter nogle af Weston A. Prices egne forskningsresultater.