Kom tæt på kundalini kraften

Foredrag v. Hilmar Rafnsson
Fredag kl. 15.00 – 15.45 i Laugsstuen

Lær om kundalini kraften, hvad den er, hvad den gør, og hvordan man kan leve med den på en måde hvor energien helliggør ens liv.

Der er meget misinformation omkring kundalini energien. Med dette foredrag ønsker Hilmar at gøre op med de fejloplysninger, der er omkring denne guddommelige energi.Han vil dele ud af egne erfaringer og komme med eksempler på, hvordan kundalinien har transformeret hans og mange menneskers liv til det bedre. Der vil også være gode råd til dig, der har en aktiv kundalini og har lyst til at kunne arbejde mere målrettet med den.

Kundalini healing og meditation

Foredrag v. Hilmar Rafnsson
Søndag kl. 12.00 – 12.45 i Laugsstuen

Kom til en mini seance med Hilmar Rafnsson som facilitator for kundalini kraften.

Gennem en guidet meditation infuseret med energiarbejde vil han dele kundalini energien, med alle deltagerne igennem deres hjertechakra.
Dette indflyder og forbedrer alle kroppens systemer. Samtidig renses og beskyttes din aura og du får fjernet de blokader, der kunne være til stede.
Det vil være en rolig og smuk oplevelse med en dejlig frekvens, der ledsager meditationen.
Det er ikke ualmindeligt at folk oplever: hjerteåbninger, dybe meditative tilstande, dyb lindring af gamle smerter både åndelige og fysiske og større sammenhæng og harmoni i livet efterfølgende.
Du vil få støtte til indsigt i dig selv og eksistensen, imens din åndelige vækst bliver markant skruet op for og støttet. Igennem at blive indflydet af denne utroligt vise og kærlige kundalini energi kan du vokse med hende og igennem hende, og blive til noget mere end et almindeligt menneske.

Hilmar Rafnsson

er oprindeligt fra Island, og er født med synske evner. Da han begyndte at genkende og udvikle disse færdigheder, indså han, at han havde en unik evne til at helbrede sig selv og andre gennem sin forbindelse med det åndelige.

Siden 2007 har han arbejdet med kundalini energien og siden 2012 har han guidet andre kundalini mennesker med at komme tættere på deres sjæls lys.Hilmars kald er at hjælpe folk med deres kundalini symptomer, og at oplyse om kundalini som en vej til guddommelighed igennem den menneskelige tilstand.