Tal din sandhed – foredrag med healing og vejvisning

Foredrag v. Jørgen Donskov Tarp
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i Latinerstuen

Kom til foredrag, hvor du får et levende indblik i hvem jeg er, hvordan jeg arbejder og hvordan jeg taler min sandhed. Foredraget starter med en groundende healing, som hjælper dig til at mærke dig selv og dermed åbner for, at du kan reflektere over det, som foredraget byder på: Min sandhed.Jeg kommer ind på, hvordan du vælger det der føles rigtigt for dig, og dermed åbner dit liv for alt det, der venter på dig. Du skaber selv dit liv <3 – så hvorfor ikke skabe drømmelivet?

Jørgen Donskov Tarp

er 36 år og bor ved Agersted, Dronninglund, hvor han har sit daglige virke i sin klinik.
Han er meget jordnær, og healing er en essentiel del af en behandling hos Jørgen. Udover healing, arbejder han også med clairvoyance, afdødekontakt og regressionsterapi.

Ofte vil en behandling omfatte alle redskaberne i værktøjskassen, da han oplever, at vi ofte har behov for både healing og bearbejdning af ting fra tidligere liv, for at fjerne de forhindringer, der stopper os i vores udvikling i dette liv. Ud over at hjælpe mennesker i klinikken underviser han også i det spirituelle i form af cirkler og kurser, og holder gerne foredrag og private arrangementer, hvor programmet skræddersyes til deltagerne.