Klarsynsdemonstration – hav tillid, Universet leverer altid!

Klarsyn v.  John Calmar – gratis tillægsbillet afhentes i Informationen
Lørdag kl. 13.00 – 13.45 i lokale Værket på 1. sal

Klarsyn med en seriøs og kærlig energi fra det guddommelige univers. John Calmar vil levere budskaber fra den anden side, dine guider, sjæle der er gået over og dit åndedyr.

Alt forgår på en rolig og humoristisk måde. John vil komme tættere på dig, så du selv kan følge med og flere dage efter mærke den guddommelige hjerteenergi, du har modtaget, dvs. det arbejder videre i dig og giver dig en åbenhed og forståelse.

Vi starter med en kærlig meditation. Meditationen åbner døren til den guddommelige kærlighed, hvorfra du vil modtage healing og kontakt til dem, der er her for dig, så du selv mærker den rene kærlighed derfra til dig.

 John Calmar

Jeg er født i 1956. Mine clairvoyante evner er medfødte. Jeg har siden barndommen følt, set og talt med ånder fra den anden verden. Ånderne har undervist mig og vist mig steder i naturen, hvor jeg har hentet kraft gennem min opvækst. Det har altid været indianske ånder, der har vejledt mig i, hvordan jeg kan bruge energierne til at videregive budskabet og kræfterne fra den indianske måde at se livet på. Som shaman arbejder jeg udelukkende med naturens eget billede og symbolmateriale.

Min terapeutiske udvikling startede, da jeg blev 25 år – det år, da mine forældre døde med 6 ugers mellemrum.

Det førte mig ud i en krise, en krise hvor der ingen gud fandtes. Det var min overbevisning på det tidspunkt… men jeg skulle blive klogere. Min søster Majken, fortalte mig, at hun havde besøgt en clairvoyant (Jørgen Korsholm). Hun sagde, at han var meget interesseret i mig (uha tænkte jeg – hvad er han for en? smil) Hun syntes, det var en god ide, at jeg besøgte ham, så det gjorde jeg. Efter mødet havde jeg fået forståelse for mange ting, der var sket i mit liv. Ca. tre måneder efter begyndte der at ske ting. Der kom ånder og snakkede til mig og de begyndte at opdatere mit liv. Det gav mig forståelse til min opvækst og jeg blev mindet om, at jeg tidligere i livet, havde følt det normalt, at have den kontakt.

Jeg mødte mennesker, der arbejdede med det åndelige. De gav mig inspiration til at komme i gang med mit eget indre arbejde. Jeg begyndte at læse psykologi og fandt mange huller i mig selv, men følte stadig ikke, jeg rigtigt fik fat på det.

Så begyndte vejen i egen terapi og det gav mig mere mod på at komme ind i de mørke afkroge af mit liv. Jeg startede på Gestalt Akademiet og tog basis kursus og deres etårig uddannelse i psykosocialt arbejde. Basiskurset gav mig en dybere mening med mit liv, men jeg måtte videre i egen terapi.

Noget af mit indre var bange for, hvad andre tænkte om mig, når jeg sagde, at jeg kan se og snakke med den ikke-fysiske verden.

En dag mødte jeg en mand som fortalte mig om et sted, der kaldtes Energitårnet, hvor man arbejdede med det spirituelle. Jeg landede der og nu fik jeg chancen for at bruge og udvikle mine evner.

Min entusiasme var stor, så efter kort tid fik jeg mulighed for at overtage Energitårnet. Jeg havde stedet i ca. 12 år, hvorefter jeg gav det videre til de behandlere, som arbejdede der i dag.

I 1990 mødte jeg Johannes Fisslinger og blev introduceret til aura kameraet.

Det gav en anden indgangs vinkel til forståelsen af aura farver. Jeg havde min viden omkring farver i naturen og i de psykologiske aspekter ved farverne omkring os fra det shamanistiske.

Det viste sig at være en ny vej for mig. Jeg så hvor hurtigt de mennesker, jeg arbejdede med, kom igennem deres udfordringer og formåede at åbne døren til livet.

Jeg har mødt rigtig mange mennesker og hjulpet mange videre på deres vej. Når jeg møder personer, der siger ‘det tror jeg ikke på’, så smiler jeg og tænker ‘sikken en blindgyde at stå i’.

Sådan en sætning giver jo hverken frihed, mening eller åbenhed.

Jeg er født med evnen til at se ind i den anden verden. De sidste 26 år har jeg hjulpet mennesker over hele verden med clairvoyant rådgivning. Det er en naturlig del af mit liv at se aura, åndelige guides, afdøde og naturens åndehjælpere, ligesom shamanismen er en del af mig.

Jeg er indviet shaman og har specialiseret mig i at se og arbejde med aura for at videregive den samlede viden til andre via clairvoyant rådgivning, privat terapi og de kurser, jeg afholder.

For at videreudvikle mig og finde ny inspiration, har jeg siden valgt at uddanne mig til Hypnotisør og Hypnoterapeut hos Jacob Strachotta.

Kombinationen af hypnose/hypnoterapi og min egen viden viser sig at give mig et unikt redskab.

Når jeg arbejder med hypnose eller psykoterapi, så bruger jeg selvfølgelig mine clairvoyante evner, de er en del af mig og det viser sig, at klienter nyder gavn af det, da det ofte reducerer det totale tidsforløb.