Elektromagnetisk stråling i hverdagen. Hvad er det, og hvad kan man gøre ved det?

Foredrag v. Kata Ziel
Lørdag kl. 11.00 – 11.45 i Kræmmerstuen

De fleste af os er udsat for stråling fra mobilmaster og trådløse netværk 24 timer i døgnet, hver dag. Disse niveauer stiger hvert år i takt med, at trådløse netværk spiller en større rolle i vores liv.Stigningen i anvendelsen af elektronik og trådløs kommunikation betyder også, at mennesker i det moderne samfund ofte eksponeres for mange forskellige elektromagnetiske felter ad gangen, som ikke fandtes for blot 15 år siden.Mobiltelefoner, iPads, bærbare computere og Wi-Fi er nogle af de primære kilder til radiofrekvent stråling i hverdagen. De opererer ved høje mikrobølgefrekvenser, især mens de er i brug, og i endnu højere grad, mens de søger efter signal.Elektrosensitive personer oplever typisk reaktioner på både trådløs teknologi og elektriske apparater.
Er du elektrosensitiv? Eller vil du vide mere om, hvad elektromagnetisk stråling er, og hvordan du kan beskytte dig selv og din familie?Kom til Kata’s foredrag og find ud af, hvordan man måler stråling, hvordan du finder ud af, om du påvirkes af den, og hvordan du selv kan tilpasse og justere den i din hverdag. Man kan ikke se stråling, så man er ofte ikke opmærksom på den. Her kan du opleve en konkret, hørbar demo af de forskellige strålingskilder. Oplev hvad der sker med strålingen når man bruger et afskærmnings-materiale! Og find ud af hvordan du kan reducere unødvendig stråling fra din mobiltelefon.Et foredrag for alle aldre, med mulighed for at få besvaret dine spørgsmål.

Kata Ziel

er EMR konsulent og rådgiver om elektromagnetisk strålingsbeskyttelse siden 2018. Hun har baggrund som musiker og lydtekniker, har studeret Medier og Kommunikation inden for musikproduktion, Alternativ Energi, og Masters i Sanskrit og Vedisk litteratur, som er verdens ældste lyd-terapi system til genoprettelse af fysiologiens frekvenser.