The power of Hypnosis

Foredrag v. Katharina Areewong
Søndag kl. 16.00 – 16.45 i lokale Fjorden på 1. sal

Dette foredrag tager dig igennem en række symptomer som er et resultat af uforløste følelser. Her får du et lærerigt foredrag af hvordan hypnose virker og hvorfor det er så effektivt. Hvordan det kan være at en person kan få så stor forandring efter at de har haft et problem i mange år. Hvordan det kan lade sig gøre at man kan slippe for sin PTSD, Depressioner, migræner, knæskader ect. efter kun få behandlinger. Du får en indsigt i hvordan hypnose virker og hvordan det ubevidste og underbevidste sind fungere. Du får også en viden om hvad hypnose er og negativ spontant hypnose som er noget vi konstant alle sammen befinder os i. Et foredrag med mening og udfordre den konventionelle tankegang men også de fleste hypnotisører og hypnoterapeuters tilgang til hypnose.

Katharina Areewong har som foredragsholder en helt anden og logisk måde at anskue verden på, som kan udfordre enhver der måtte sidde med et spørgsmål – hun inddrager publikum til åbenhed og giver alle lidt med på vejen til reflektion og udvikling og måske et andet syn på sig selv.

Katharina Areewong

Katharina Areewong er en entusiast indenfor sit fagområde.
Hun er passioneret og betaget af kommunikation og af tilstande som begrænser mennesker i ikke at kunne forstå. Hun lever sit liv omvendt af andre og har aldrig passet ind i nogen kasse.
Hvilket gør hende uformel, sjov, provokerende og energisk som menneske.