Har du ondt i dine slidte og stive led? Ønsker du genopbygning og savner du en god nats søvn?

Foredrag v. Kirsten Bak Hansen
Lørdag kl. 11.00 – 11.45 i Latinerstuen

Til dig der har slidte, ømme og stive led og gerne vil fortsætte med at være aktiv, samt få din nattesøvn.

Foretrækker du genopbygning frem for nedbrydning via piller mv.? Så er du kommet til det rigtige sted.

Forskningen viser, at hvis kroppen får de rigtige byggesten, kan vi genopbygge brusk.Samtidig skal kroppen have hjælp til, at bekæmpe inflammationen, og her er blæretang ekstrakt (fra havtang) samt pycnogenol (udtræk fra bark fra franske fyrretræer) unikke ingredienser, som hjælper kroppen.

Kom og lyt med og hør hvordan rigtig mange personer har undgået knæ- og hofteoperationer, smidt de smertestillende piller og har fået deres bevægelighed igen, uden at det gør ondt at bruge kroppen, gå på trapper, gå ture o. lign.

Kirsten Bak Hansen

Jeg startede tilbage i 2009 med selv at have ondt i min lænd. Jeg kunne ikke selv få strømper på, før der var gået et par timer.
Efter at jeg blev præsenteret for nogle tyske letoptagelige kosttilskud produkter, som jeg begyndte at spise fra januar 2010, gik det fremad. Så meget fremad at jeg i oktober 2010 tog til Italien og vandt VM på inlinner på marathon distancen.

Jeg besluttede at starte Sundhedsshoppen d. 1. august 2010 – og har nu i snart 12 år arbejdet fuldtids med at gøre en forskel for andre mennesker i forhold til helbredet.

Jeg har en ernæringsfaglig uddannelse som professionsbachelor i sundhed og ernæring, hvilket altid har interesseret mig.Jeg er en årgang 1958 og det som driver mig, er at kunne hjælpe andre og får daglige tilbagemeldinger fra folk, som bruger produkterne, og som oplever en mærkbar forskel. Som en landmand sagde til mig en dag: “Det er nogle sindsyge gode produkter – og hvor er jeg glad for, at jeg kom i kontakt med dig Kirsten Bak Hansen.”