Nyt knæ? Nej tak. Genopbyg din krop med naturlige byggesten

Foredrag v. Kirsten Bak Hansen
Lørdag kl. 11.00 – 11.45 i Bondestuen

Har du slidte, ømme led der gør ondt ?
Vil du gerne stoppe med at tage smertestillende piller ?
Er du til det naturlige fremfor kemi ?
Vil du genopbygning i stedet for nedbrydning af din krop ?
Vil du løse årsagen i stedet for symptombehandle?
Hvis du gerne vil høre om, hvordan du vha naturlige 100 % let optagelige tyske kosttilskudsprodukter, bla. kollagen og blæretang kan opbygge din krop, komme af med ubalancer, styrke dine led og knogler samt optimere kredsløbet og forebygge 60 forskellige aldersbetingede sygdomme vha stoffet pycnogenol – så kom til foredraget.

Hør hvordan almindelige mennesker har smidt de smertestillende piller og igen kan gå uden at få ondt i led og lemmer, har fået maven til at fungere, og meget, meget mere. Naturen har alt hvad vi skal bruge – vi skal blot lære at bruge det korrekt. Det er på ingen måde mirakler, men sund fornuft. Når noget er slidt skal det repareres og genopbygges – og det er det som Berrys ens naturlige kosttilskuds produkter gør i kroppen.

Kirsten Bak Hansen

Professions bachelor i sundhed og ernæring, 61 år, sportsaktiv og verdensmester på inlinner på marathon distancen i 2010 og 2018. Besteget Kilimanjaro i 2017, vandret Europas hårdeste vandretur GR 20 i 2019 på kun 9½ dag (anbefalet 15 dage).
Dette til trods for, at jeg som 51 årig fik at vide at jeg aldrig ville komme til at løbe på rulleskøjter igen pga. slidgigt i lænden, modic forandringer i ryggen (en kronisk betændelses tilstand) samt begyndende knogleskørhed.
Har opbygget min krop gennem de sidste 10 år, hvor jeg har arbejdet med naturlige tyske kosttilskuds produkter på fuldtid, og hjulpet 1000 vis af andre mennesker. Min krop er blevet stærkere og stærkere for hvert år.