Optimer dit Helbred med : Lys/Lyd/Rent Vand/og neutraliser Mobilstråling

Foredrag v. Caitanya Candradasa
Søndag kl. 11.00 – 11.45 i Bondestuen

Bioptron er en ny revolutionerende videreudvikling af laser-teknologi, som trænger dybt ind i kroppen med uskadeligt biostimulerende blødt lys.

Effektivt mod: Smertebehandling, idrætsskader, sår, betændelses-tilstande, rynker, uren hud, stress m.m.

Millioner af mennesker fra hele verden vender sig til Bioptron for en ikke-invasiv kosmetisk lysterapi procedure for at nyde et mere ungdommeligt udseende. Schweiziske-fremstillede BIOPTRON er blevet kåret som nummer et Anti-aldrings produkt ved Aesthetic and Anti-Aging Medicine European Congress in Paris.

Flere internationale medicinske eksperter har præsenteret virkningerne af BIOPTRON lysterapi ved Anti-Aging konferencer i London, Paris, Monte-Carlo, Warszawa, og Bukarest viser, at BIOPTRONS gennemtrængende polariseret lys er klinisk bevist til at reducere fine linjer, rynker, tab af fasthed, elasticitet, og ujævn farve i huden – hvilket resulterer i en sund, ungdommelig hud.

Vi kommer også ind på hvordan vi beskytter os imod mobilstråling, og hvordan lydfrekvenser og renset vand påvirker og booster vores helbred!

Caitanya Candradasa

har brugt det meste af sit liv på selvudvikling, er certificeret Bhakti-yoga lærer samt certificeret master-coach, med speciale i spiritualitet og sundhed, han har givet tusindvis af foredrag, i Danmark, USA, Indien samt de fleste lande i Europa.

Han giver uddannelser og workshops om emner som: Mindfulness, bhakti-yoga, meditation, vedisk filosofi, holistisk sundhed, chakra afbalancering, lys/lysterapi og bevidsthedsudvikling.