Bioptron er en ny revolutionerende videreudvikling af laser-teknologi

Foredrag v. Krishna Avatara Dasa
Fredag kl. 11.00 – 11.45 i Latinerstuen

Bioptron er en ny revolutionerende videreudvikling af laser-teknologi, som trænger dybt ind i kroppen med uskadeligt biostimulerende blødt lys.
Effektivt mod: Smertebehandling, idrætsskader, sår, betændelses-tilstande, rynker, uren hud, stress m.m.
Millioner af mennesker fra hele verden vender sig til Bioptron for en ikke-invasiv kosmetisk lysterapi procedure for at nyde et mere ungdommeligt udseende. Schweiziske-fremstillede BIOPTRON er blevet kåret som nummer et Anti-ældrings produkt ved Aesthetic and Anti-Aging Medicine European Congress in Paris.
Flere internationale medicinske eksperter har præsenteret virkningerne af BIOPTRON lysterapi ved Anti-Aging konferencer i London, Paris, Monte-Carlo, Warszawa, og Bukarest viser, at BIOPTRONS gennemtrængende polariseret lys er klinisk bevist til at reducere fine linjer, rynker, tab af fasthed, elasticitet, og ujævn farve i huden – hvilket resulterer i en sund, ungdommelig hud.

Vi kommer også ind på hvordan vi beskytter os imod mobil stråling, og hvordan lyd frekvenser påvirker og booster vores helbred!

Krishna Avatara Dasa

Direktør for Govinda Consult APS, samt certificeret lys og lyd terapeut, han har forsket i hvordan lys og lyd frekvenser kan helbrede al smerte og al sygdom, og har selv designet verdens største BioLaser, som har helbredt ham helt for kroniske rygsmerter. Han er desuden certificeret master-coach og mentor for Gribskov Kommune, hvor han hjælper unge mennesker med at komme ind til deres inderste kerne og udleve deres fulde potentiale.

Siden 1989 har Krishna Avatara næsten hvert år foretaget en eventyrrejse og er i dag en eftertragtet foredragsholder, som jævnligt har været i medierne.
bl.a. TV2, DK4, P1, P2, BT, Politikken, Hjemmet samt Adventure World. Han har i mange år været tilknyttet det danske foredragsbureau Arte Booking, hvor han var kendt for på intens vis at tryllebinde sit publikum med sine spændende fortællinger.