Kærlighedens Vej – minikursus (1t 45min)

Minikursus v. Kristian Styrishave
Søndag kl. 14.00 – 15.45 i Kræmmerstuen

Dette foredrag er delt op i to. Del 1 af kurset er et foredrag om kærlighedens vej, hvor del 2 er en guidet healingsmeditation, som støtter de deltagende i at nå Balancen.

Del 1 Foredrag
Kærlighedens vej er en vej, som fører til en hjertebaseret bevidsthed gennem et liv i Balancen. Via foredraget vil de deltagende få viden om, hvad det vil sige at leve et liv i Balancen, og hvordan det opnås. Balancen er det sted i os alle, hvor vi har mulighed for at forene os med kærligheden. I vores sind er der en kamp mellem kærligheden og frygten. Når man vælger at gå kærlighedens vej, vælger man et liv, hvor man giver slip på frygten for at give plads til kærligheden. Alle mennesker oplever at føle sig uværdige, have overbevisninger om de ikke er gode nok og at dømme andre mennesker. Dette stammer fra vores frygt. Disse træk kender kærligheden ikke. Kærligheden kender glæde, ligeværd, frihed og styrke.

Del 2 Guidet healingsmeditation
Efter foredraget vil der blive gjort klar til en guidet healingsmeditation, som vil støtte de deltagende i at nå Balancen.

Kristian Styrishave

er uddannet Master Hypnoterapeut og Master NLP-terapeut.

Jeg har altid haft et stort ønske om at kunne hjælpe mennesker i svære situationer med at flytte sig og det kan nu lykkes, da jeg via min praksis får mulighed for at hjælpe mennesker med at udvikle sig.

Personligt giver det mig en masse at hjælpe dem, som kommer hos mig med at tage det næste skridt til et rigere liv. Et liv med mere tryghed, selvværd, frihed, glæde, sundhed, kærlighed m.m. Inden jeg blev uddannet Master Hypnoterapeut og Master NLP-terapeut blev jeg uddannet socialrådgiver ved Aalborg Universitet.

Min vision med at lave terapi er at give mine klienter mulighed for at leve et så autentisk liv som muligt, og det mener jeg bedst opnås gennem terapi, da terapi kan hjælpe med at traumer, som i energisystemet ses som blokeringer, opløses. Når vi ikke længere har blokeringer, som giver smerte, vil energien flyde frit i systemet, og dette vil medføre, at tankerne bliver roligere og dermed får vi ro i sindet. Når der er ro, kan vi mærke, hvem vi virkelig er.