Regression – hvem var du, før du mødte dig?

Foredrag v. Kristina Fjeldgaard Thorsen
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i lokale Tunnelen

Regression, betyder ’tilbagevenden til et tidligere udviklingstrin’. I denne sammenhæng, handler det om at rejse tilbage til tidligere liv – eller til tidligere i dit nuværende liv.

I dette spændende foredrag, fortæller Kristina fra Prinsesse Slottet om regression.

Hun vil fortælle lidt om hvordan en regression foregår og hvad den kan gøre for dig. Derudover vil Kristina komme med eksempler på tidligere regressioner. Du vil også få information omkring muligheden for at uddanne dig til regressions terapeut.

Kristina Fjeldgaard Thorsen

er medfødt clairvoyant og uddannelsesleder af egen regressionsterapi uddannelse i hendes virksomhed Prinsesse Slottet.

Du har måske mødt Kristina i Ugebladet Søndag, Alt for Damerne, Psykologi, TV2 Østjylland, eller i Canal 6000.Kristina kommer oprindeligt fra Norge, men har boet i Danmark siden 1991. Kristinas fremmeste opgave er med hendes egne ord, at hjælpe andre med at finde deres egen spirituelle vej.Når du får en behandling af Kristina, vil du altid få et konstruktivt svar. Tit vil du opleve at du får ‘opgaver’ med hjem, ting du skal arbejde videre med der hjemme.
I finder sammen frem til redskaber, som gør, at du kan arbejde konstruktivt med dine problemstillinger.Du er selv en aktiv del af behandlingen, og jo mere du har tænkt over tingene på forhånd eller jo mere du fortæller, jo dybere og mere konstruktivt bliver svaret.