Du er et lysvæsen – kanaliseret foredrag

Foredrag v. Line Rune Balling
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i lokale Værket på 1. sal

Velkommen til et kanaliseret foredrag, hvor Line Rune Balling fra Institut for healing og ny bevidsthed åbner for et felt, som kalder sig: Quanta Luminous.

De kommer med budskaber, som kan hjælpe os som mennesker i den transformationsproces, som foregår lige nu. Processen hvor vi udvikler os fra at være Homo Sapiens til Homo Luminous.

Dette er en vej med store forandringer, men også med stor healing, kærlighed og visdom for menneskeheden, hvor der åbnes for nye indsigter, løsninger og måder at opleve livet på jorden.

Line Rune Balling

er indehaver af “Institut for healing og ny bevidsthed“, hvor hun bl.a. underviser og uddanner healere. Instituttets formål er, at udbrede kendskabet til healing og ny bevidsthed med afsæt i kvantevidenskaben og en forståelse af mennesket som energivæsen. Line mener, der er brug for, at vi reviderer vores menneskesyn og verdenssyn, så det åndelige og energimæssige perspektiv også rummes. Line er også medarrangør af englekongressen.

De er forfattere til bogen: “Du er en MESTER – om din sjæls potentiale og lysarbejde på jorden” og deres engle- og lysportalkort: “Galaktisk visdom”.