Miniworkshop i kvantehealing

Foredrag v. Line Rune Balling – deltagergebyr kr. 50,- tilmelding st. 35 
Fredag kl. 15.00 – 14.45 i lokale Tunnelen på 1. sal

Du inviteres til en miniworkshop i kvantehealing med det galaktiske felt.

Kvantehealing tager afsæt i en forståelse af mennesket som et energivæsen, og arbejder på tværs af både den fysiske krop, følelser, tanker og mønstre. Man kan også sige, at der aktiveres lys og ny energi ind i kroppens energiflow. Det kan skabe en stærkere sjælskontakt og en frekvensændring i kroppens energifelt, som kan opleves healende, energigivende og afbalancerende. Derudover kan der aktiveres et netværk af lys omkring energikroppen, som skaber en dybere forbindelse til det kosmiske ophav.

Du behøver inden særlige kompetencer for at deltage. Åbenhed, motivation og interesse er vejen hertil.Workshoppen kan også være en inspiration til dig som i forvejen er behandler.

Line Rune Balling

er indehaver af “Institut for healing og ny bevidsthed“, hvor hun bl.a. underviser og uddanner healere. Instituttets formål er, at udbrede kendskabet til healing og ny bevidsthed med afsæt i kvantevidenskaben og en forståelse af mennesket som energivæsen. Line mener, der er brug for, at vi reviderer vores menneskesyn og verdenssyn, så det åndelige og energimæssige perspektiv også rummes. Line er også medarrangør af englekongressen.

De er forfattere til bogen: “Du er en MESTER – om din sjæls potentiale og lysarbejde på jorden” og deres engle- og lysportalkort: “Galaktisk visdom”.