Farvernes healing

Foredrag v. Lisbeth Strange Nørgaard 
Fredag kl. 14.00 – 14.45 i Bondestuen

Hvordan kan det være at vi kan finde ud af hvad det hele handler om gennem farver?

Hvorfor virker det at tale gennem farver ?

Farver vil bringe erindringen om, hvad det er der ligger så tungt på hjertet. Hvad det dybest set handler om. Alle svar ligger inden os.

Når mennesker siger at: Jeg ved det ikke, så er det fortiden der har taget over. Angst kommer op. Der kan være bange for at fejle, skam osv. Vi er fuldstændig låst i mentale tanker, der kører i ring, og det hele forgår i venstre hjernehalvdel.

Følelses siden er blokeret så vi kan ikke handle.

Farver går ind i følelses siden. Farver åbner indtil kreativiteten og symbolverdenen. Det forgår i højrehjernehalvdel. Du bliver genforbundet med dine følelser. Du bliver forbundet med din Sjæl.

Og når du er forbundet igen så kan du handle, sådan at du kan fuldføre det, du gerne vil og drømmer om.

Lisbeth Strange Nørgaard

I 1998 startede jeg med at arbejde med psykisk syge og måtte derfor selv i terapi for at få mit eget liv til at hænge sammen.
Det blev min indgang til det spirituelle – først som interesse. I den fandt jeg ud af, at jeg nok altid har været spirituel og brugt englene til hjælp.

I 2004 var jeg på det første clairvoyance kursus. Det blev startskuddet til at starte min egne klinik, som åbnede i 2007.
Siden er det blevet til en del flere kursus, som Clairvoyant-Healer, Hus-renselse, Hypnose, Kranio-Sakralterapi, Massage mm.

I 2010 holdt jeg en del foredrag i Visdomsskolen Regi, som var en forening – KEND DIG SELV NU, hvis formål bl.a. var at undervise i Det hele Menneske. Det har medført at jeg også tilbyder foredrag i forskellige emner.

Her i 2016 gik jeg i gang med uddannelse som Aura-Soma terapeut som jeg nu er færdiguddannet med – Aura-Soma er en terapiform der bruger farver og dufte til at hjælpe dig med at finde dig selv igen – eller finde den vej du skal ud på for at komme videre i det liv.