Access Bars – Slip fri af tankemylder, stress, uro, søvnproblemer og oplev glæde, ro og overskud

Foredrag v. Lise Svendsgaard
Søndag kl. 12.00 – 12.45 i Latinerstuen

Access Bars er basis behandlingen i Access Consciousness.

En virkelig afslappende behandling, en let berøring af de 32 Bars punkter på hovedet. Det giver ro med det samme, som ved meditation eller mindfulness. Bonus ved Bars er, at du slipper de overbevisninger som begrænser, irriterer, generer og stresser dig.

Bars åbner for at se muligheder i alle henseender, så du bliver bedre til at vælge at være den, som du selv har mest lyst til.

Bars er effektivt ved tankemylder, stress, uro, angst, dårligt selvværd, søvnproblemer, særligt sensitive, ADHD mm.

Lise Svendsgaard

Jeg hørte første gang om Access Bars Behandlinger gennem en Lifewave kollega og jeg vidste instinktivt, at jeg havde fundet det helt rigtige for mig. Jeg fik min første Bars behandling, da jeg tog Bars kursus i februar 2015.

Jeg har, helt siden jeg var ung, stiftet bekendtskab med meget forskelligt inden for den alternative verden.

Bars har åbnet en helt vidunderlig side af livet, som jeg er taknemmelig for hver eneste dag. Glæde, nærvær, sjov, overskud, Access Bars og Access Consciousness er en gave i mit liv. Min begejstring ledte mig til at tage ekstra kurser for at blive Bars Facilitator, så jeg kan holde Bars kurser for børn, unge og voksne, den enkle teknik kan læres af alle. Og alle uanset alder kan have glæde af Bars.