Lydhealing med Sjælssang og Lyssprog: Foredrag og demonstration

Foredrag v. Malene Høyer
Søndag kl. 14.00 – 14.45 i Bondestuen

Kom og hør Malene fortælle om at være en stille og genert person, som pludselig får en ‘mærkelig’ evne, som indebærer at skulle synge alle mulige vokallyde og tale uforståelige sprog.
En form for lydhealing, som ofte får folk til at føle, at de kommer hjem eller får følelsen af, at sjælen husker.Til foredraget får du mulighed for at høre og mærke sjælssangens effekt på sjæl og krop. Malene laver nemlig en guidet meditation, som hjælper dig med at åbne for de healende vokallyde og giver en demonstration på en individuel og på en fælles sjælssang for foredragsgæsterne.

Malene Høyer

I 2017 oplevede Malene Høyer, at hun fra den ene dag til den anden fik en sjælelig trang til at synge vokallyde.Vokallydene startede hun med at beskrive som primalskrig, urlyde eller grønlandsk trommesang. Det var så stærk en kraft i hende, at hun med det samme vidste, at hun blev nødt til at dele vokallydene med andre. Hermed var Sjælssangen født. Sjælssangen har udviklet sig sammen med hende og er nu også blevet til sang med masser af lyssprog. Hun har siden, hun åbnede for sin evne, sunget 1:1 sjælssang for klienter, for grupper samt live online.

For en stille og genert type, som hende, har det været en stor udfordring at skulle tage ejerskab for sådan en ‘larmende’ evne.