Kernehealing

Minikursus v. Marianne Lane – tilmelding st. 3, deltagergebyr kr. 50,- (1t 45min)
Fredag kl. 16.00 – 17.45 i Latinerstuen

Kernehealing er som at træde baglæns ind gennem dig selv. Bevægelsen giver mulighed for, at genkende og forløse de tidligste sår i barndommen.
Kernehealing støtter og opjusterer dig til, at blive den oprindelige udgave af dig.
Kernehealingens dybde, giver mulighed for balanceret, at slippe dig fri, så du kan leve dit liv fra dit eget sande udgangspunkt, med dig selv som kaptajn.

På minikurset får du en dyb healing, som vil vise dig, om kernehealing er en god ide for dig, og som samtidig forbereder dig til en evt. kernehealing. Overvejer du at blive kernehealer, er minikurset også for dig. På kurset lærer du om grundlaget for kernehealing og hvad der er fordelen og ulemperne ved metoden. Vi snakker om, hvad der skal være gældende for at det er en god ide at blive kernehealet og hvad der skal gælde for at du kan blive kernehealer.

Der vil være en demonstration på en af deltagerne, hvis der er nogen, der vil stille sig til rådighed.

Sjælens åbning i Den Nye Tid – kursus med karmisk forløsning

Minikursus v. Marianne Lane – tilmelding st. 3, deltagergebyr kr. 50,- (1t 45min)
Lørdag kl. 16.00 – 17.45 i Latinerstuen

Vi eksisterer i en meget spændende tid, hvor sjælens influens går fra at være indirekte og inspirerende til at være direkte og bevidsthedsåbnende – online interagerende. Når bevidstheden åbner sig, så sker der rigtigt meget i os som mennesker, i vores virkelighed, vores familier og i vores samfund. På minikurset modtager du den undervisning omkring sjælen og inkarnationen og udviklingenm som Marianne Lane har fået kanaliseret ind gennem de sidste syv års arbejde som kanal. Netop i denne tid er der en stor transformation, hvor det er muligt at slippe vores karmiske byrde i helt nye niveauer.

På kurset vil du modtage dyb healing, som støtter dig ind i den totale forløsning og du vil modtage undervisning og øvelser til, hvordan du i din hverdag, selv arbejder med ind i dine karmiske temaer. Der vil blive givet en lille guidet meditation, hvor du kommer i kontakt med dit nuværende karmiske tema, og får muligheder for at kunne få indre vejledning. Det vil være forskelligt fra person til person, hvordan vejledningen kommer, men i sådan et stort og stærkt fælles felt, så er der stor støtte til at dine muligheder for at modtage indre guidning, de åbner sig i nye niveauer og dybder.

Marianne Lane

Marianne Lane er oprindelig uddannet som ingeniør og har tidligere arbejdet som specialist og projektleder. Desuden har hun arbejdet med forskning og udvikling indenfor ingeniørvidenskab. Nu arbejder hun med bevidsthed og mennesker. Hun arbejder med at skabe forståelse for, at vi er åndelige væsner, der eksisterer som mennesker i det liv vi er i her og nu.

Hun tager udgangspunkt i den forståelse for virkeligheden, som hun har fået gennem sit liv som menneske og gennem sit tidligere arbejde. Alle kundskaber bliver brugt, herunder de indsigter og forståelser, som kommer til hende gennem inspiration og en dyb form for forståelse, som skabes i bevidstheden, når hun arbejder med at forstå den.

Marianne har altid haft et lidt specielt møde med virkeligheden. Helt fra hun var lille, har hun fornemmet energi og bevidsthed på en måde, som de fleste mennesker ikke oplever det. Hun har altid mærket, hvad mennesker følte og mente. Som barn var det ikke et let møde med verden, men igennem livet, har hun bevidst lært at balancere det at være så følsom og intuitiv .

I 2011 fik Marianne Lane en spirituel åbning, hvor hun begyndte at få indsigter og en indre åbning, som startede en udvikling, som hun beskriver som smertefuld og interessant på samme tid. Det var ikke en nem åbning, men det var aldrig kedeligt. Åbningen har samtidig gjort, at hun følte, at hun begyndte at få en dyb forståelse for, hvad det er, hun i virkeligheden har balanceret gennem hele livet.

Efter et par års udvidelse og indre oplysning begyndte Marianne at undervise i de indsigter og forståelser, som hun har fået. Hun begyndte at kanalisere spontant på et kursus og har arbejdet som kanal lige siden.

Udviklingen accelererede både indeni og udenpå igennem de første år, og i december 2013 stoppede hun med at arbejde som ingeniør for at hellige sig fuldt og helt sit nye arbejde som kanal og formidler.