Forstå dine tidligere liv og brug dem i nu-livet

Foredrag v. Michael Agerholm
Lørdag kl. 11.00 – 11.45 i Latinerstuen

Foredraget vil give dig en forståelse af hvordan datiden præger nutiden og dermed også fremtiden – en forståelse af hvordan du sætter dig selv fri af datiden.

– et foredrag om livet, døden og reinkarnationen set med en Regressionsguide´s øjne. Om hvordan de 3 begreber præger hinanden og hvordan vi ved indsigt og forståelse kan skabe den fremtid vi selv ønsker.
– et foredrag der handler om tidligere liv, vores 1.sal, vores skytsånder, karmiske forbindelser.
– et foredrag der kan være en øjenåbner for dig idet der bliver brugt jordnære eksempler på hvordan en forståelse af datiden kan skabe forandring i nuet og dermed også i fremtiden.

Så hvis du interessere dig for dine tidligere liv, dine åndelige vejledere, det at skabe forandring, eller ønsket om forandring, så kom og lyt og få en oplevelse.

Michael Agerholm

er uddannet Regressionsguide i 2012 af Rud Grandt (kendt fra På Rejse med Sjælen). Siden han blev uddannet, har Michael Agerholm arbejdet med Regression, Sjælerejser og har også udviklet en rejseform der kan bringe dig på ”1.sal”.

I dag lever Michael Agerholm professionelt som Regressionsguide og afholder sessioner og foredrag om sit arbejde i det meste af Danmark og uddanner også nye guider.