Hvordan kommer du fra dramatrekanten til kærlighedstrekanten, som er frækkere end politiet tillader

Foredrag v. Mona Marthalina Kjærgård
Fredag kl. 16.00 – 16.45 i lokale Fjorden på 1. sal

Du får indsigt i og kan blive testet i en af de mest simple og stærkeste metoder, du nogensinde har hørt om, som du kan bruge helt lavpraktisk i din hverdag, der kan videreudvikle dig intuitivt, så du kan få det bedre dag for dag, mens du finder dine indre ressourcer, psykiske evner og talenter frem.

Hvis du vil stille dig til rådighed, tester jeg dig på dagen med mit klarsyn.

Som deltager kan du forvente dialog og ikke kun mig som står og taler.

Du får indsigt i, hvordan du kan få en mere balanceret hverdag. Hvordan du lettere kan få mere styr på dit kærlighedsliv og din karriere.

Metoden bruger jeg til dem, som ønsker at lære sig selv at kende, at videreudvikle sig og som ønsker at blive psykisk stærkere, så intuitionen og de psykiske evner kan udvikle sig helt naturligt og det naturlige er det stærkeste, der findes. Derfor bliver du psykisk stærkere af denne form for videreudvikling, som jeg kan bidrage til.

Metoden er gennemprøvet og testet intensivt de sidste 4 år og den virker sammen med et visdomssystem som har syv universelle principper. Det er den nye tids energibevidstheder, som der arbejdes med, de er let tilgængelige, ligetil og højfrekvente. Livet skal ikke være så svært, selvom det kan være smertefuldt ind imellem. Livet skal heller ikke være en kamp, selvom det kan være kompliceret.

Livet er en markedsplads med masser af muligheder, hvor du kan have det sjovere, mens det varer, hvis du vil og vælger det, for du har din egen frie vilje. Det har jeg lært af min bedstefar, som var tømrer og blev
tivolidirektør, da han ville være fri til at give og glæde sine medmennesker.

Igennem min tjeneste i både politiet og i mit nuværende virke møder jeg mennesker som står midt i livets dramaer og traumer. Som politibetjent har jeg reddet menneskeliv, men i min nuværende virke viser jeg vejen til, hvordan de som søger mig, kan redde sig selv ved hjælp af at styrke deres egne ressourcer, evner og talenter. Så derfor er kærlighedstrekanten frækkere end politiet tillader. Du må redde dig selv, mens jeg går ved din side, indtil du kan selv.

Mona Marthalina Kjærgård

Jeg er Mona Marthalina Kjærgård. Tidligere politibetjent, første kvinde uddannet i militærpolitiet, bodyguard, kurser indenfor kinesiolog. Danmarksmester i styrkeløft og vægtløftning.

Det vilde blod, min stærke psyke og åndelige evner, har jeg fået i gave fra mine bedsteforældre, som var omrejsende folkefærd, som altid har søgt sin frihed for at kunne overleve.

Min oldemor var spåkone for forretningsfolk og rejste rundt omkring i Danmark. Hun bestemte selv sin arbejdstid og hvem hun ville arbejde for. Det samme gør jeg. Jeg er ikke spåkone, men bruger min intuition og mine psykiske åndelige evner til at videreudvikle de mennesker, der søger mig.

Frihed og frigørelsesprocesser er vigtigt for mig som menneske og jeg tænker, at det er det for de fleste, for i frihed kan vi være den, vi er, mens vi videreudvikle os til at blive mere robuste og stærkere som mennesker. Det mener jeg der er brug for i denne tid, så derfor har jeg dedikeret resten af mit liv til denne form for videreudvikling af mennesker, som jeg selv har gennemgået.

I 2020 blev jeg velsignet til at kunne få lov til at leve på fuld tid ved at bruge min livserfaring, min visdom på den udviklingsvej, som vi alle går på og healingsevner, samt de psykiske åndelige evner, som jeg har udviklet naturligt. Kunder, kursister og netværk lærer at tackle hverdages udfordringer bedre dag for dag hos mig.

I juni 2023 blev jeg inviteret til Norge for at lave kurser og danne et netværk, som jeg er i fuld gang med at videreudvikle.

Mine kunder får indsigt i dem selv, lærer sig selv bedre at kende. Det gør dem psykisk stærk og det styrker deres healingsevner. Jeg ser resultater hver dag hos dem. Jeg har en skarp intuition og har psykiske åndelige evner, som jeg naturligvis bruger i mit virke, men det vigtigste er at jeg selv har gået vejen og har en nerve i det, som jeg underviser i.

Jeg tror ikke på, at vi nødvendigvis skal gå på healerskoler, clairvoyanceskoler og andre alternative uddannelser for at blive videreudviklet. Vi skal selv tage ansvaret og videreudvikle os selv i hverdagen, mens vi bruger os selv og vores hjerter rigtigt.