Drømmetydning som vejledning

Foredrag v. Nanna Topsøe
Søndag kl. 14.00 – 14.45 i Bondestuen

Som deltager får du en fornemmelse af den kæmpemæssige visdom, som dit ubevidste rummer, og som drømmene forsøger at vise dig hver eneste nat.

Drømmene er med til at bevidstgøre dine personlige ubalancer, men i høj grad også oversete og fortrængte styrker og muligheder, så du bliver i stand til at leve et mere autentisk, menings- og glædesfyldt liv.

Du vil blive præsenteret for meditative øvelser på drømmebillede/drømmesekvens, samt se eksempler på mandala tegning af drømmebilleder. Begge dele metoder til, at gå udenom bevidsthedens kontrol og gøre det ubevidste synligt.

Nanna Topsøe

er født i 1949 og uddannet sygeplejerske, drømmeterapeut, healer, massagelærer, Bach terapeut, homøopatisk vejleder og zoneterapeut.Hun har læst psykologi på Københavns Universitet fra 1980-1983, hvor interessen for Jungs psykologi blev vagt. Nanna valgte at tage drømmeterapeutisk uddannelse udenfor universitetets rammer, hvor arbejde med krop og energifelter kunne integreres med Jungs psykologi.Har endvidere undervist i Ægyptiske Kvindedanse og fordybelse.