Få boostet din sjælskontakt

Foredrag v. Per Mygind
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i Laugsstuen

Har du talt med din sjæl i dag?På dette foredrag kommer du til at få boostet din sjælskontakt gennem healing, ord og opmærksomhed. Per bruger Moderne Shamanistiske metoder til at styrke kontakten og forbindelsen til din sjæl.

Vi går både som væsen og sjæl i vores dagligdag og netop de to komponenter gør os til et helt menneske. Men ikke alle har bevidsthed på sjælens bidrag og kompetencer og ikke alle ved hvordan de skal lytte til sjælens visdom og vejledning.

Under foredraget får alle deltagere styrket sjælskontakten i det omfang, som de er klar til. En del af foredraget vil foregå i stilhed med plads til egne oplevelser.

Per Mygind

er healer og Moderne Shaman og er uddannet på Visdomsskolen for Moderne Shamanisme. I sit daglige arbejde med healing og energier, bruger Per Den Nye Tids muligheder, som er grundlaget for hans virke.Energiarbejde og healing kommer i mange former og farver. Vi går alle og udveksler energi i det daglige, og healing er for de, der er klar til at arbejde bevidst med sig selv.Jeg har selv gået vejen, – og går den stadig. Jeg kan hjælpe dig, med at gå din egen vej.

“En shaman er en kvinde eller mand som viljesbestemt ændrer sin bevidsthedstilstand med den hensigt, at kontakte eller rejse til en anden virkelighed for at hente kraft og visdom. Når denne opgave er udført, vender shamanen hjem for at bruge kraften og visdommen til at hjælpe sig selv eller andre.” (Antropolog Jonathan Horwitz, kilde: Wikipedia).