Træk vejret eller dø – skab dit eget pusterum med førstehjælps-teknikker baseret på forskellige alternative behandlingsformer

Wokshop v. Pernille Hald

Fredag kl. 13.00 – 13.45 i Bondestuen

Neuro-Body-Respons – Nemt at lære – alle kan lære det.

Det eneste der kræves, er lysten til at lære Neuro-Body-Respons som er en dejlig ”Hands on” behandlingsform, der er let at lære, det er en omsorgsfuld, afslappende, afspændende og forandrende behandling. Læringen foregår ved at modtage og give en behandling af de andre deltagere.

Neuro-Body-Respons udføres med let berøring på hovedet og kroppen. Denne lette berøring aktiverer forskellige punkter beliggende på energibaner som løber igennem og rundt om hovedet og kroppen. En energibane kan være meridianer, nervebaner, arterier, vener og facier som er forbundet med centre i vores hjerne, organer og krop som gemmer/lagre på forskellige områder og oplevelser af livet.

Disse punkter indeholder alle de tanker, ideer, trosretninger, overbevisninger, følelser og betænkeligheder som du har opsamlet igennem dit liv. Det er en mulighed for at give slip på alt.

Hver behandling kan frigive begrænsninger, der er tilknyttet det kropsområde, der bliver berørt. Dette er en utrolig omsorgsfuld og afslappende proces, som frigiver begrænsningerne i alle aspekter i dit liv, som du er villig til at forandre.
De forskellige behandlinger har hjulpet tusinder af mennesker med at ændre mange forskellige aspekter af deres krop og liv inklusive søvn, helbred, vægt, penge, sex, forhold, angst, stress, indlæring og meget mere. Det værste, der kan ske er, at du får en god lur. Det bedste er, at hele dit liv kan ændres til noget mere fantastisk med total lethed.

Behandling på børn
Børns behandles generelt hurtigere end voksnes, så ofte har de kun brug for få minutters behandling, før de kan mærke en forskel. Måske kun 15-30 minutter eller endnu mindre.