Mysteriet om de Bosniske pyramider

Foredrag v. Rie Jespersen
Lørdag kl. 14.00 – 14.45 i Laugsstuen

Hør om en helt utrolig opdagelse med potentiale til at revolutionere vores historieopfattelse. Hvad har man fundet? Hvilke spirituelle fænomener er på spil omkring pyramiderne? Og hvorfor rejser mange dertil for at blive helbredt?
Har du hørt om de bosniske pyramider? Hvis ikke, er du langt fra den eneste.
i 2005 opdagede Dr. Semir Osmanagic ikke mindre end 5 pyramidelignende strukturer en halv times kørsel fra Bosnien-Hercegovinas hovedstad Sarajevo. På trods af mange beviser for, at pyramiderne er ægte, og at Solpyramiden er 29.200 år gammel og 270 meter høj, har videnskaben i vidt omfang ignoreret eller ligefrem modarbejdet udbredelsen af nyheden om pyramiderne.

Til dette foredrag kan bl.a. du høre mere om, hvad der er fundet i Bosnien og om hvilke spirituelle fænomener der er på færde omkring pyramiderne.

Rie Jespersen

er antropolog og forfatter til bogen ‘Mysteriet om de Bosniske Pyramider’. Rie har været ansat som supervisor ved udgravningerne i Bosnien og arbejder i dag som shaman og hypnoterapeut. Desuden leder Rie spirituelle rejser til de bosniske pyramider og andre kraftsteder, i samarbejde med sin tvillingesøster Julie Mariel under navnet Portal Journeys.