Hvad sker der, når vi dør? Et inspirerende foredrag om nærdødsoplevelser

Foredrag v. Ruth Jacobsen
Fredag kl. 12.00 – 12.45 i Lokale Værket på . sal

Hvad sker der med os, når vi dør? Det er et spørgsmål, mange har tænkt over, og måske også været bange for, men de oplevelser, som jeg refererer til, min fars og andre pålidelige menneskers, viser tydeligt, at der intet er at være bange for. Tværtimod, det er en storslået, fantastisk og livsændrende oplevelse, som man aldrig glemmer.

Foredraget giver svar på spørgsmål som: hvordan opleves himlen, hvem møder vi, bliver alle frelst, er der en form for helvede, hvad sker der med dem, der vender tilbage og dem, der bliver hinsides, hvad kan vi lære af disse oplevelser?

Ruth Jacobsen

Mit navn er Ruth Kirstine Jacobsen, jeg er nu pensioneret lærer ved VUC, hvor jeg har undervist i engelsk, dansk, psykologi m.m. i 40 år.
Min far havde en nærdødsoplevelse , da han var 66, og det ændrede hans liv, og dermed også resten af familiens. Det vækkede min interesse for det spirituelle, og efterfølgende tog jeg forskellige kurser og uddannelser indenfor det alternative, den jeg er mest glad for er uddannelsen til Intuitiv terapeut og Shaman.