Er du den næste Terapeutisk Clairvoyant, Medium, Druide eller Healer?

Foredrag v. Sasja Ravndal
Søndag kl. 14.00 – 14.45 i Latinerstuen

Ønsker du at guide, hjælpe og vejlede andre?
Ønsker du at lære mere, om mennesket og ånden?
Se klart i livet og bliv Terapeut ud fra kroppen, sindet og sjælens lære.

Fra sensitiv til sansestærk er en af spidskompetencerne i det at udvikle sig via sanserne, ved Clairvoyance, mindfulness, meditation og healing. Det var det Sasja Ravndal benyttede sig af, da hun vandt tv programmet DRs Kunstprogram “Kunsten at blive snydt”. Sasja kunne nemlig ikke snydes, da alt er energi.

Til foredraget forklarer jeg sammenhængen mellem krop, sind og ånd og hvordan vi alle igennem træning, kan opnå at se, føle og høre klart. Soulfullness er et princip jeg har skabt i 2010, ud fra det at være et med univers og moder jord, samt at stå fuldt og holdent i mig selv. Hvorfor leve et liv i blinde og måske uden reel lykke og kærlighed?

Sasja Ravndal

er mor til to. Clairvoyant, Bard og Healer, Sasja er uddannet Medium, samt soc. pædagog og er kendt fra DR1, hvor hun vandt “Kunsten at blive snydt” Hvor Sasja beviste, at når du følger intuitionen og klarsynet, så kan du ikke snydes. Sasja er forfatter af bøgerne “Fra risiko til ressiliens”, Hvor musikken spiller en stor rolle for barnet. Samt Engle og mennesket, hvor vi Paul Martin Stenholm og jeg har koblet Mennesket med englen, horoskopet, dagen, farven, elementet og krystallen.

Sasja har talt og lyttet til sin guide Marie, siden hun var barn. Marie har guidet, trøstet og undervist Sasja og ledt hende til at stole på universets kraft og muligheder, indtil flere guider kom til og ledte Sasja til mindfulness. (Indre ro og balance). Samt lærte hende om intuition og klarsyn, hvad hun skulle lave på skolen Sjælelyset. Næsten alt er kanaliseret. Sasja har brugt de sidste 13 år på at forske i krop, sind og ånd, ud fra det at vågne i dagens samfund, hvor hun har kanalisere skolen Sjælelyset. Alle forløb hos Sjælelyset er til for at udvikles, skabe glæde sammen og blive stærkere lysarbejdere. Paul Martin Stenholm er far, forfatter og Bard, Clairvoyant, Medium og Healer. Paul Martin er filosofisk tænker og har sin erfaring inden for Inkaerne, Egypten og bibelsk historie.