Husker du hvem du er…?

Foredrag v. Sasja Ravndal
Fredag kl. 13.00 – 13.45 i Laugsstuen

Nøglen til din ultimative bevidsthed. Hvor ligger den? Hvordan åbner du den? Hvor kommer din sjæl fra? Hvad er formålet med livet på jorden og hvilke evner kan du vække, sådan at du igen husker din sjælbevidsthed?

Foredraget handler om den kosmiske bevidsthed, som er trådt ned i mennesket, der sammen med den planetariske bevidsthed udgør essensen af menneskets nuværende forstand. Hvilket udviklingsniveau mennesket er på og hvordan vi kan forstå meningen med hele universet og lys arbejdet samt bruge det i vores hverdag. Vi fortæller om nøglerne til din sande væren og dit sande jeg. Vi kommer omkring forskellige værensoprindelser, så som Atlantis, Egypten, Plejaderne og devea rigerne etc.

Foredraget kommer ind omkring hvad der sker efter livet på jorden og hvad der sker når vi forlader den fysiske krop. Og hvorfor vi ikke skal frygte døden, men værdsætte livet i sammenklang med både den kosmiske og planetariske bevidsthedsværen her på jorden, sammen med hendes altomfattende ’bibliotek’ af biologiske og mineralske kartoteker som vi alle er en del af igennem den skabende kærlighedskraft.
Foredraget er baseret på et udpluk af Sjælelysets arbejde og uddannelser.

Husker du hvem du er?

Minikursus v. Sasja Ravndal
Søndag kl. 12.00 – 13.45 i Bondestuen

Vil du møde dit sande jeg, dine guider og mestrer og måske finde dit sande liv fra evt. Atlantis?

Her laver vi en workshop der giver dig nøglerne, som har ligget i dig altid og som er en evig hukommelse i din sjæl og krop. Med de rigtig værktøjer kan du lære at åbne op, for din kosmiske bevidsthed igen og se hvem du i sandhed er.

Selvom at du allerede skulle have evnen så er det også en fantastisk workshop, der åbner endnu mere for dit potentiale og giver dig adgang til din ’glemte’ hukommelse, både fra Atlantis, Ægypten eller den planet eller deva rige din sjæls oprindelse kommer fra.

Sasja Ravndal

Har lige siden hun var lille haft den åndelige verden tæt på sig. Hvor hun blandt andet havde oplevelser af at forudsige hændelser og kunne både mærke og se de sjæle der var i de andre dimensioner.

Hun har i dag udviklet et stærkt hjerte og forbindelse til alt levende både på jorden og på den anden side som hun i samarbejde med har skabt et enormt lysarbejde. Hvor igennem hun også fokusere meget på at hjælpe andre mennesker med at åbne op eller dygtiggøre sig inden for denne spirituelle/åndelige og fysiske verden. Den favner langt mere end det blotte øje rækker. Men hun ser det hele, og mærker alle de smukke væsener, både fra vores verden, devarigerne, englerigerne og de riger, der ligger langt fra Moder Jord, men som vi alle på hver sin måde også arbejder med. Og det er lige præcis det arbejde Sasja Ravndal vil hjælpe dig med at se og mærke. Hvem du i sandhed er. Hun møder alle med et åbent og strålende hjerte, der både vækker dit lys og din nysgerrige sjæl.