Kanal for ånderne – klarsynsdemonstration

Klarsyn v. Sebbastian Lorantius – gratis tillægsbillet afhentes i Informationen
Fredag kl. 12.00 – 12.45 i Laugsstuen

Ved dette arrangement ønsker vi, at give dig indsigt i den naturlighed det er, at have kontakt til det åndelige, og ikke for at overbevise nogen om noget.

Der vil være en introduktion af den åndelige verden, clairvoyance og afdødekontakt, med demonstration af de to sidstnævnte kompetencer, hvor du vil kunne opleve forskellige måder at arbejde som clairvoyant medie på.
Dette betyder at flere blandt publikum vil modtage et budskab fra en kær afdød eller måske modtage en clairvoyant besked.

Ikke alle får budskaber, og du kan derved ikke forvente at få svar eller at høre fra bestemte afdøde
Åbenhed blandt publikum er en nødvendighed, hvilket bidrager til et godt flow og en høj energi aftenen igennem
Aktiv deltagelse er en forudsætning for deltagelsen, specielt hvis du vil modtage et budskab. Dette betyder, at kommer der en beskrivelse af en afdød eller et clairvoyant budskab, som du kan relatere til, så skal du reagere klart og tydeligt, så flowet under arrangementet opretholdes.

*Børn under 15 kan ikke deltage. Dette gælder naturligvis også små børn/babyer.
*iPad, kameraer og mobiler skal holdes slukket under hele arrangementet.
*Dørene lukkes når arrangementet starter, og åbnes først igen, når arrangementet er slut, og man skal derfor blive siddende under hele arrangementet.

Sebbastian Lorantius

er et af landets yngste praktiserende clairvoyante medier. Mange har måske oplevet Sebbastians arbejde som kanal for ånderne via tv-programmerne “Fornemmelse for mord” & “Nærkontakt”, men han er også anerkendt for sit arbejde med private sessions samt sine klarsynsaftener landet over, og som underviser på workshops & uddannelse, samt forfatteren bag bogen “Den spirituelle verden”.
I sit arbejde er han anerkendt for sin indlevelsesevne, skarphed, humor og empati, med 10 års erfaring som ambassadør for den åndelige verden.