Klarsynsdemonstration – gratis tillægsbillet afhentes i Informationen

Klarsyn v. Sebbastian Lorantius
Fredag kl. 16.00 – 16.45 i Laugsstuen

Ønsker du at få en fantastisk oplevelse med masser af humor, rørende øjeblikke, skarpe budskaber og åndelig energi?

Ved denne platformsdemonstration vil mediet Sebbastian Lorantius, fortælle kort om sig selv.

Efterfølgende vil han demonstrere sine evner som clairvoyant & medie, ved at give budskaber videre til enkelte blandt publikum.
De budskaber der kommer igennem er oftest fra afdøde, men clairvoyante budskaber kan også forekomme.

De afdøde giver sig til kende med beskrivelser, hvor man som modtager/deltager har et medansvar i klarsynsdemonstrationens flow og energi, ved at reagere tydeligt, hvis man kan relatere til det, der bliver sagt.

– At deltage ved en klarsynsdemonstration er fin måde at opleve den åndelige verdens kærlighed på, uden at man nødvendigvis selv modtager et budskab, samt opleve hvordan Sebbastian arbejder som kanal for den åndelige verden.

Du skal være over 15 år for at deltage, og ydermere forventes det at du kommer med åbenhed (dog gerne med sund skepsis), for at alle får den bedst mulige oplevelser i selskab med ånderne. Ikke alle er garanteret besked, men muligheden er der.

Sebbastian Lorantius

er et af landets yngste praktiserende medier, og anerkendt for sit arbejde som kanal for ånderne landet over via private sessions, messer, klarsynsaftener. Han har deltaget i tv-programmerne ‘De dødes nat, ‘Fornemmelse for mord’ og ‘Nærkontakt’.

Sebbastian arbejder i dag fuldtid som clairvoyant & medium, foredragsholder, forfatter & underviser på spirituelle workshops og hans clairvoyance-uddannelse. Han er ligeledes anerkendt for sin indlevelsesevne, skarphed, humor og empati.

Forfatter til bogen “Den spirituelle verden.