Stress Aflastning Workshop

Minikursus v. Sofiya Devi Amelìe – kursushæfte kan evt. købes for 50 kr. (1t 45min)
Søndag kl. 16.00 – 17.45 i Kræmmerstuen

Hvad hvis dagen i dag var starten med noget nyt og anderledes?Hvordan ville det være, hvis livet igen kunne blive sjovere?Tænk, hvis du havde det alt for sjovt til at lægge mærke til, at andre dømmer dig?

Meget tidligt i livet lærer vi, at den ”rigtige” måde at være på i verden er, at dømme os selv, og at det er sådan, livet er. Hvad nu hvis det mest uvenlige, du nogensinde har gjort mod dig selv, er at dømme dig selv? Og alligevel bliver du ved med at gøre det!
Dette vidunderlige værktøj, Access Bars®, begynder at opløse alt dette indefra.På workshoppen får du værktøjer, du kan bruge med det samme til at gøre din tilværelse lettere og sjovere – og det er endda kun en lille forsmag på de værktøjer der indgår i en Access Bars klasse. Vil du vide mere, er du velkommen i stand nr. 39.

Sofiya Devi Amelìe

Efter at have lidt af depression i 10 år, efterfulgt af skilsmisse og det stress det medførte at være enlig mor til 3 børn, samtidig med studie og arbejde på fuld tid, besluttede Sofia Devi sig for, at sådan ville hun ikke leve sit liv, der måtte være en anden mulighed.
Så hun begyndte den lange selvudviklingsrejse til et lettere liv, og tog kurser og uddannelser i familieopstillinger, psykospirituel terapi, ETI Healing samt Access Bars.
Især det sidste har åbnet op for lethed med at klare tilværelsens udfordringer, i særdeleshed dem, der kom af at have et diagnosebarn, som ikke altid (læs stort set aldrig) havde et harmonisk forhold til søskende, lærere m.fl. … generelt andre mennesker.Sofiya Devi har arbejdet med Access Consciousness værktøjerne i 10 år og har faciliteret Access Bars klasser de sidste 2 år. Derudover giver hun også Access Bars behandlinger, Access Energetic Facelift behandlinger, Krystalhealing og Devaterapi.Under sit firma, By The Creek Art and Soul Living, har Sofiya Devi en online udviklingsgruppe, “Find din Magi”, der er startskuddet på en større selvudviklingsplatform, der hedder Daily Retreat Club.