Lydhealing med sjælsskåle

Foredrag v. Angelicca Freja Parmone Ravn
Lørdag kl. 12.00 – 12.45 i Blue Water Lounge – 1. sal

Oplev de healende Sjælsskåle og deres smukke healende lyde. Angelicca fortæller kort om, hvordan hun skaber skålene i ler og deres healende evner, der viser vejen hjem i dig selv.

De healende Sjælsskåle er et unikt redskab til at komme i kontakt med din sjæl og indre power. Tonerne indhyller dig i healende vibrationer. Dine chakraer bliver afbalanceret. Et pusterum med indre ro og balance. Lydene fra Sjælsskålene og Angelicca skaber direkte kontakt til dit indre. Du sanser lydene med hele kroppen og du kommer i dyb kontakt med din sjæl.

I samspillet mellem Angelicca, Sjælsskålene, dit jordstjernechakra og en healende meditation skabes der et unikt rum til selv healing og indre kærlighed.

Med dig hjem har du et healende redskab til at få indre ro og balance samt en dyb kontakt til dig selv.

Alle er velkomne og der kræves ingen forudsætninger for at deltage.

 Angelicca Ravn

der er skaber af de unikke Sjælsskåle i ler, er moderne Shaman, spirituel vejleder, healer, energi-indretningsrådgiver og cand.mag.
I sit daglige arbejde hjælper hun folk med at få et bedre liv her på jorden, hvor de kan elske og rumme sig selv.

I 2009 gik Angelicca i gang med at skabe 1000 skåle med sine hænder. I et rum hvor al kontrol er sluppet og fingrene får frit råderum tilføres der forskellige healings frekvenser ned i skålene. Derved er alle Sjælsskåle forskellige både i form, farve og healings frekvens.
Sjælsskålene er skabt i ren hjerte energi og indeholder bl.a. energier fra Avalon, Lemurien og Atlantis. De healer på flere planer og frekvenser på samme tid.

Kom forbi standen og oplev de smukke energier – tag en skål i dine hænder – og få en snak om, hvordan de kan hjælpe dig i dit liv.

Angelicca har arbejdet med at hjælpe folk i deres liv i over tyve år. Hun bruger sin direkte kanal til den universelle energi til at skabe bedre levevilkår for sine kunder igennem arbejdet med at skabe kontakt til sjælen og den iboende indre power.

Med Sjælsskålene hjælper Angelicca rigtig mange mennesker med at finde hjem i sig selv, mærke sig selv og lytte til sine behov. Hendes arbejde med skålene er bl.a. med til at nedbryde kontrol, behovet for perfektionisme, behagesyge, mindre- selvværd og selvtillid, angst/frygt, stress, flugt fra denne verden og jorden.

Igennem Sjælsskålene skabes der en forbindelse og samspil mellem mennesket, livet her på jorden, sjælen, moder jord og universet. Med andre ord igennem arbejdet med Sjælsskålen kommer du hjem i dig selv og mærker, hvor smuk du er. Du føler en samhørighed med dig selv og universet. Du lever her på jorden fyldt med universets smukke lys og energi.

Siden 2011, hvor Angelicca blev Neo Feng Shui rådgiver har hun brugt boligindretningen til at skabe bedre livsvilkår for sig selv og andre. I dag har hun udviklet, sammen med Sjælsskålen, en støttende og nærende boligindretning ved at skabe balance i de fem elementer i hvert rum i boligen. Og i samspillet med Sjælsskålen forstærkes elementernes healende evner og derved støttes og næres beboerne yderligere.
Hun hjælper flere af sine alternative kollegaer med at skabe gode arbejdsforhold og øget omsætning igennem den healende og støttende indretning.

Angelicca holder foredrag, kurser, workshops, online forløb, 1:1 sessioner, healing på briks og healings-uddannelse.

På messen tilbydes du:

Nærende og forløsende behandling til krop og sjæl – healing, der forløser dine smerter.
Slag af de unikke healende Sjælsskåle og andre unikke healende ler-genstande skabt af Angelicca Ravn i ren hjerte energi. Til en rigtig god messepris.
Nyd nærende healing, der giver dig dejlig indre ro og balance.