Hvad du som minimum bør vide om Loven om Tiltrækning

Foredrag v. Bettina Møller Jensen
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i PR electronics Lounge

Kender du mennesker der tiltrækker negative ting igen og igen? Eller måske har du selv oplevet det? Lær hvordan du stopper det, så du kan begynde at tiltrække mere af det du ønsker dig. Et arbejdsark udleveres på dagen og du får konkrete redskaber og værktøjer du kan bruge med det samme i dit eget liv så du kan begynde at tiltrække mere af det du ønsker, og mindre af det du ikke ønsker.

Bettina Møller Jensen

er forfatter, mindset mentor og ekspert i Loven om Tiltrækning.

Oprindeligt er Bettina uddannet cand.ling.merc. i engelsk, med bestalling som Tolk og Translatør, og arbejdede i en lang årrække i den finansielle sektor, blandt andet som leder. Via coaching, undervisning og træning bruger Bettina i dag sine kompetencer til at hjælpe mennesker med at opnå mere frihed, handlekraft og glæde i livet ved at mestre Loven om Tiltrækning.

Som den eneste i Danmark er Bettina: Certified Law of Attraction Facilitator, og hun er kendt for at gøre Loven om Tiltrækning konkret og let at forstå. Bettina har undervist i tusindvis af mennesker i hvordan Loven om Tiltrækning bruges bevidst til at tiltrække det du ønsker dig.