To foredrag på denne side

Lær de 9 nøgler som du minimum har brug for at vide, når du læser englekort for dig selv og andre

Foredrag v. Bettina Møller Jensen
Fredag kl. 14.00 – 14.45 i Blue Water Lounge – 1. sal

Lær de 9 nøgler som du minimum har brug for at vide når du læser englekort for dig selv og andre.

Er du ny inden for englekort og har du tænke over, hvordan man egentligt griber den an? Eller måske er du allerede i gang og har måske spekuleret over om du egentligt gør det rigtigt?

Uanset hvad så vil du få glæde af denne mini-workshop hvor du konkret og lavpraktisk lærer de 9 nøgler til at være en god englekort læser.

Nu har du nemlig chancen for at lære de 9 nøgler det er nødvendigt at kende, når du vil læse englekort for dig selv og andre.

Hvad du som minimum bør vide om Loven om Tiltrækning

Foredrag v. Bettina Møller Jensen
Lørdag kl. 13.00 – 13.45 i PR electronics Lounge – 2. sal

Måske kender du mennesker, der tiltrækker negative ting igen og igen? Eller måske har du selv oplevet det?

Det kaldes for Loven om Tiltrækning. Lige nu tiltrækker den både ting, omstændigheder og mennesker ind i dit liv – og det er ikke dem alle, der er lige gode.

På denne mini-workshop sætter vi fokus på hvordan Loven om Tiltrækning er i spil i forhold til dig og dine relationer.

Du får basal viden om Loven om Tiltrækning og du får teknikker til at skabe de bedste relationer med dem, du holder af.

Et arbejdshæfte udleveres på dagen. Efter du har deltaget på mini-workshoppen, har du lært hvorfor du tiltrækker negative ting og hvordan du stopper det, så du kan begynde at tiltrække mere af det, som du gerne vil have.

Du har blandt andet lært hvilken virkninger dine ord har på det du tiltrækker og hvordan du nulstiller de negative tanker og følelser, så du kan begynde at tiltrække mere af det du ønsker dig.

Mini-workshoppen er et mix mellem demonstrationer og små øvelser. Et arbejdshæftet udleveres på dagen.

> Se film om foredraget her

Bettina Møller Jensen

er mindset mentor og ekspert i Loven om Tiltrækning. Som den eneste i Danmark er Bettina: Certified Law of Attraction Facilitator, og hun er kendt for at gøre Loven om Tiltrækning konkret og let at forstå. Bettina er endvidere forfatter til 9 bøger om Loven om Tiltrækning. På alle Bettinas kurser og foredrag kan du forvente af få lavpraktiske værktøjer du kan bruge med det samme og at få rørt lattermusklerne.

Bettina hjælper mennesker med at tiltrække mere af det de ønsker sig og mindre af det de ikke ønsker sig via coaching, undervisning og træning

Oprindeligt er Bettina uddannet cand.ling.merc. i engelsk og arbejdede i en lang årrække i den finansielle sektor, blandt andet som leder. I dag bruger Bettina sine kompetencer til at hjælpe mennesker med at opnå frihed, handlekraft og glæde i livet ved at mestre Loven om Tiltrækning.