Loven om Tiltrækning: Sådan bruger du den til at tiltrække mere overflod

Foredrag v. Bettina Møller Jensen
Fredag kl. 13.00 – 13.45 i privatsikring lounge – 2. sal

Har du hørt om mennesker, som gang på gang tiltrækker udgifter, eller som synes det er svært at få enderne til at mødes? Og måske kender du ovenikøbet nogen, som altid ender i dårlige forhold, eller ganske enkelt beskriver sig selv om en “ulykkesfugl?”

Eller hvad med alle de gange, hvor du har oplevet at være på det rette sted på det helt rigtige tidspunkt?

Måske er det dig, eller en som du kender?

Uanset hvad så er der en stærk kraft på spil, som i det her øjeblik er i fuld gang med at tiltrække både mennesker, ting og omstændigheder ind i dit liv, og det er måske langt fra dem alle sammen som er lige ønskede.

Det kaldes for Loven om Tiltrækning.

Den gode nyhed er, at det godt kan være anderledes.

På foredraget her lærer du:

  • hvorfor du er endt med at tiltrække negative ting igen og igen og igen.
  • hvordan du stopper det, så du kan begynde at tiltrække mere af det du ønsker
  • de 3 vigtige trin, så du ved, hvordan du kan ændre på det, du tiltrækkerDu får et arbejdshæfte udleveret, så du redskaberne ved hånden, når du skal bruge dem på egen håndBONUS: Du får den hemmelige og ukendte teknik til, hvordan du tiltrækker mere overflod.

Foredraget leveres med humor af Danmarks ekspert i Loven om Tiltrækning, Bettina Møller Jensen

> Se mere om foredraget her

Bettina Møller Jensen

er ekspert i Loven om Tiltrækning og som den eneste i Danmark er Bettina: Certified Law of Attraction Facilitator. Bettina har undervist i tusindvis af mennesker i hvordan Loven om Tiltrækning virker og hvordan du bruger den i dit eget liv til at tiltrække og skabe det, du ønsker dig – trin for trin. Bettina er kendt for at gøre Loven om Tiltrækning konkret og let at forstå. Bettina er forfatter til 9 bøger om Loven om Tiltrækning, som du kan se mere om på hjemmesiden på www.bettinamollerjensen.dk eller hos din foretrukne boghandler.