Lær de 9 nøgler, som det er vigtigt at kende, når du læser englekort for dig selv og andre

Foredrag v. Bettina Møller Jensen
Søndag kl. 13.00 – 13.45 i erhvervssikring lounge – 1. sal

Lær de 9 nøgler som du minimum har brug for at kende når du læser englekort for dig selv og andre.Er du ny inden for englekort og har du tænke over, hvordan man egentligt griber den an? Eller måske er du allerede i gang og har måske spekuleret over om du egentligt gør det rigtigt?Uanset hvad så vil du få glæde af denne mini-workshop hvor du konkret og lavpraktisk lærer de 9 nøgler til at være en god englekort læser.Nu har du nemlig chancen for at lære de 9 nøgler det er nødvendigt at kende, når du vil læse englekort for dig selv og andre.Du får et arbejdshæfte udleveret, så du har de 9 nøgler ved hånden, når du selv trækker englekort.

 

Bettina Møller Jensen

er mindset mentor og ekspert i Loven om Tiltrækning. Som den eneste i Danmark er Bettina: Certified Law of Attraction Facilitator, og hun er kendt for at gøre Loven om Tiltrækning konkret og let at forstå.
Bettina er endvidere forfatter til 9 bøger om Loven om Tiltrækning, samt grundlægger af uddannelsen: Certificeret Englekort Facilitator.

På alle Bettinas kurser og foredrag kan du forvente af få lavpraktiske værktøjer du kan bruge med det samme og at få rørt lattermusklerne.Bettina hjælper mennesker med at tiltrække mere af det de ønsker sig og mindre af det de ikke ønsker sig via coaching, undervisning og træning. Oprindeligt er Bettina uddannet cand.ling.merc. i engelsk og arbejdede i en lang årrække i den finansielle sektor, blandt andet som leder.

I dag bruger Bettina sine kompetencer til at hjælpe mennesker med at opnå frihed, handlekraft og glæde i livet ved at mestre Loven om Tiltrækning.Bettina er kendt for at gøre Loven om Tiltrækning konkret og let at forstå.