45 min. i kildefryd

Foredrag v. Carsten Bruun
Fredag kl. 11.00 – 11.45 i lokale 23 – 2. sal &
Søndag kl. 14.00 – 14.45 i lokale 23 – 2. sal

Kildefryd findes kun ét sted – inden i.Kildefryd er opkaldt efter en ny bevidsthedstilstand, der ikke kan beskrives med ord, men som kun kan erkendes i hjertet.

Foredraget med titlen: “45 min. i kildefryd” giver dig en forsmag på om Kildefryd – beliggende på Djursland – kunne være noget for dig?
Omdrejningspunktet på Kildefryd er naturen, og Kildefryd tilbyder i sommerhalvåret “ophold i kildefryd” af kortere eller længere varighed. Kildefryd er et fredfyldt kursted på 7 hektar med fokus på rekreation, gåtur i skoven, hvile i væren, fællesskab, hjerteenergi, stilhed, workshops, dans, overnatning i luksus sheltere, bål, fuglesang, sund og nærende vegetarisk/plantebaseret mad (99% økologisk). Lyt til dit hjerte og mærk efter om “Kildefryd kalder”.

Carsten Bruun

“Jeg står op hver morgen for at inspirere i kildefryd…” / Carsten BruunKildefryds fysiske rammer er nu færdige, og det har taget ca. 10 år at bygge dette fredfyldte kursted, der ligger på en 7 hektar stor naturgrund med skov, sø og å og med et rigt fugle- og dyreliv på Djursland.
Tilbage i oktober 2005 oplevede jeg en subtil hjerteåbning/sjælskontakt, der stort set har ændret alt i mit liv. De efterfølgende 3-4-5 år – svagt aftagende – gik jeg rundt og sagde 2 ting: “Det er godt nok underligt det her!” og “Hvorfor mig?”.
Første del af min livsopgave er nu fuldført ved at være medskaber af de fysiske rammer på Jordemodervej 4 på Djursland – Stuen (lys), Kulturhuset (kraft) og Caféen (hjertet).
Anden del er min livsopgave er at ”inspirere i kildefryd” og dette arbejde påbegyndes for alvor i forbindelse med KROP-SIND-ÅND messen i Aarhus den 29. september til den 1. oktober 2023. Den største gave jeg kan give til dig i forbindelse med mit foredrag, er ikke, hvad jeg siger eller gør, men hvad jeg er.
“Jeg er”, er min bevidsthedstilstand af forbundenhed med kilden inden i (Kildefryd er opkaldt efter en ny bevidsthedstilstand), og hvis der opstår et glimt af ”fryd” i dig, når du læser disse ord, så ved du intuitivt om dette foredrag på 45 min. er noget for dig… og du skal være velKOMmen i nogle trygge rammer.Lys, kraft & kærlighedKildefryd / Carsten