Er du nysgerrig efter, at kunne mestre at aflæse mennesker via håndanalysen?

Minikursus v. Christian Sejr – tilmelding st. nr. 32, deltagergebyr 50 kr
Fredag kl. 16.00 – 17.45 i Blue Water Lounge – 1. sal

Har du spekuleret over om psyken har et sted hvor man kan betragte den? Og er du nysgerrig efter at kunne mestre at aflæse mennesker via håndanalysen?

Nu har du mulighed for at få et indblik i håndanalysens univers. Christian Sejr viser dig, hvad det vil sige, at forstå linjernes betydning i hånden.

På dette minikursus ser vi på, hvilke særlige muligheder du har omkring udvikling af dine potentialer – og vi belyser hvordan du kan se dine styrker i forhold til karrierevalg. Helt konkret ser vi dette ved former og linjer i hånden.

Christian vil hos enkelte af deltagerne fremhæve, hvad der gør denne person til en god repræsentant for sine styrker og svagheder i forhold til arbejdslivet.

Der vil også være gruppearbejde hvor I skal prøve at finde styrker hos hinanden i hænderne.

For dig som kunne være interesseret i at gå på håndlæserskolen, eller bare synes at det lyder spændende, kan minikurset, give dig et indblik i hvad det vil sige, at arbejde med håndanalyse ud fra de værktøjer Christian anvender.

Helt konkret arbejder Christian ud fra en psykoanalytisk og terapeutisk metode, som er gennemarbejdet og anvendt gennem hans 40 års virke, og disse metoder og teknikker bruger han også i undervisningen på hans håndlæserskole Sjælens Dagbog. Det særlige ved Christians analyseform er, at klienten får lavet at aftryk af hænderne, som dokumenterer øjeblikket, og danner grundlag for analysen her og nu ved den forestående samtale. Efter et par år kan et nyt aftryk afsløre udvikling og eventuelle ikke-afklarede forhindringer i livet, ved at sammenligne de to aftryk.

Christian Sejr

Terapeut – håndlæser – healer – medium – underviser – foredragsholder