Aktivér dine stamceller for hvad en stor kop kaffe koster!

Foredrag v. Daniel Løkkegaard
Søndag kl. 12.00 – 12.45 i Blue Water Lounge på 1. sal

Er du træt af piller? og bivirkninger? Her et alternativ som dog er videnskabelig understøttet. Finder du naturlig smertelindring, sårheling, mere energi, bedre søvn og foryngelse interessant, så er det her noget for dig.

Nu kan du aktiver dine stamceller for hvad en stor kop kaffe koster! (35 /50 kr.). Helt uden noget skal ind eller ud af kroppen.
vi snakker bla. smertelindring, sårheling, mere energi, bedre søvn, celle foryngelse og det er videnskabelig underbygget!

Enten VIRKER det eller også er det GRATIS. (Der er 30 dages fuld returret.)

  • Kort forklaring af hvad X39 er for noget
  • Eksempler på forskellige erfaringer med dette
  • Hvad siger forskning?
  • Det praktiske (engrospriser og fordele
  • Spørgsmål og svar

Daniel Løkkegaard

Psykomekaniker = tankefeltterapeut og psykomotorisk terapeutstuderende.

Psykomekaniker betyder? En titel som er opfundet. Det viste sig at jeg ofte brugte metaforer på hvordan folk behandlede deres bil bedre end de behandlede sin krop og psyke. Hvis der er det mindste med bilen skal den på værksted for ellers bliver det dyrt i længden. Men mekanikeren kan ikke styrer hvordan du behandler din bil, det kan du kun gøre. Du er medskaber af din bils (krops) nuværende tilstand og de handlingsmuligheder der er lige nu. Dette er hverken rigtigt eller forkert, blot et resultat du har lige nu.

Spørgsmålet er om du har det liv og de handlingsmuligheder du vil leve?

Sammen kan vi bevidstgøre føreren (sindet) af bilen, til at skærpe sin opmærksomhed og blive bevidst om bilens (kroppens) handlingsmuligheder. Både i bilen og i trafikken (socialt).