Hvad de 7 Ærkeengle kan gøre for dig

Foredrag v. Dorte Merete Asbjerg
Søndag kl. 11.00 – 11.45 i privatsikring lounge – 2. sal

Velkommen til et dejligt foredrag om de syv Ærkeengle, som brænder for at bade os i deres lys, deres omsorg, kærlighed og beskyttelse.
Ærkeenglene er specialiserede inden for syv forskellige områder. Ligesom vi alle sammen heller ikke har det samme job, har de også forskellige opgaver at udføre og hjælpe os med hernede på jorden.

Ærkeenglen Michael står for tro og beskyttelse. Han har aflagt det løfte til Gud, at han vil passe på alle hans børn. Men vi må kalde på ham, ligesom vi også kan kalde på de andre seks ærkeengle.

Kom og hør hvordan du gør, bl.a. om hvordan ærkeenglene kan hjælpe med kærlighed og healing.

Tro, Håb og Kærligheds englene er nemlig de kvindelige partnere til Ærkeenglene Michael, Gabriel og Chamuel, som straks kommer til hjælp – lige så vel som Ærkeenglen Rafael, der står for healing, og som længes efter at lægge sine hænder på dig.

Hjælpen er ikke længere væk end vores åndedrag – som også har en engel, nemlig Uzziel.

Vi slutter med en smuk englemeditation, og du har mulighed for at tilmelde dig vores kursus hvor vi går i dybden med de forskellige engle.

Dorte Merete Asbjerg

Dorte Merete er forfatter, foredragsholder og folkeskolelærer. Hun oversætter Elizabeth Clare Prophets spirituelle bøger og udgiver dem på Forlaget Clare. Hun har også en uddannelse fra USA`s anerkendte spirituelle universitet Summit University i staten Montana.