Hvad har den åndelige verden på hjertet netop i dag?

Klarsynsdemonstration v. Erlinng Christensen – gratis tillægsbillet afhentes i Informationen på dagen
Søndag kl. 12.00 – 12.45 i PR electronics Lounge på 2. sal

Oplev hvad den åndelige verden har på hjertet i dag. Har du ikke oplevet en klarsynsdemonstration før, er det et god sted at starte. Om du er nybegynder eller har deltaget i flere klarsynsdemonstrationer er underordnet, da alt tilpasses den enkelte deltager.

Hvem der kommer igennem til deltagerne, afgører den åndelige verden – ikke mediet. Det er en god ide at være to til at dele oplevelse, da det kan være en stærk og følelsesmæssige oplevelse.

Etikken vil være i højsædet, samtidigt vil atmosfæren være alslappet og seriøs på en og samme gang. Velkommen til en spændende oplevelse.

Erlinng Christensen

Siden 1998 har jeg haft glæden af at være clairvoyant og medie. Igennem årene i den åndelige verdens tjeneste, har det givet mig mange spændende oplevelser i mit liv. Hvilket betyder jeg har flere uddannelser, hvor jeg oplever det enkelte menneske finde sin spirituelle vej og udvikle sig som person. Både personligt og fagligt. Herudover organiserer og underviser jeg på uge moduler i Mediumship 1, 2 og trance modul, samt ture til det spiritistiske England. Foredrag, workshop mm.