To foredrag på denne side

Q’ero shamanernes 10 indvielser til at aktivere din medfødte spiritualitet – et sanseligt og meditativt foredrag

Foredrag v. Gudrun Boost
Fredag kl. 15.00 – 15.45 i  Blue Water Lounge – 1. sal

.. fra Q’ero-shamanerne i PeruEN INVITATON TIL AT SKABE DEN VERDEN VI ALLE DRØMMER OM!Vær med på dette foredrag, hvor jeg fortæller om Munay: den uendelige og største kærlighed, og Ki: energien, der giver os magten til at handle og skabe en verden vi alle ønsker.Overdraget som små frø fra generation til generation, er Munay-Ki gaven fra Inka rigets medicinmænd og kvinder.
Denne gave giver de nu videre til Vesten, det er vores tur til at løfte arven og gå med visdommen.Frøene vil vække din healende kraft, etablere beskyttende bånd omkring dig, arketyperne tager bolig i dig og din indre seer vækkes.
Dine indre feminine gaver vækkes, hvilket åbner for den guddommelige maskuline gave, nu kan sjælen gå forrest og de universelle forbindelser skabes.Ceremonierne foregår i den højeste energi, fra og med elementerne.

Dette foredrag er en meditativ ceremoni i den reneste kærlighed til alt og alle der deltager.

Slip tankemylder – Bekymringer – Angst og Traumer, uden at grave dybt i gamle sår

Lørdag kl. 17.00 – 17.45 i  Glas Lounge – 1. sal
Foredrag v. Gudrun Boost

Spirituel Teknologi – PEAT processerDenne effektive metode bruges til at neutralisere problemer, tankemylder, traumer eller angst eller en situation, der har overtaget din måde at leve på.Sidder du fast i begrænsende overbevisninger, eller er der handlemønstre, der bliver ved med at gentage sig, kan du ved hjælp af PEAT processerne fjerne disse barrierer og sider i dig selv, som blokerer eller holder dig tilbage.Når vi fødes, bevæger vi os fra at være svævende individer, der er et med alt, til en verden farvet i modpoler. Vores verden er dualistisk. Det er umiddelbart ikke et problem, hvis blot vi formår at vælge frit mellem de to poler.Det er der ikke ret mange der kan. De fleste valg er ikke frie. De tages for at undgå noget andet.Polariteter kan være:• Opbygge – destruere• Os – dem• Kærlighed – had• Frihed – slaveri• Livet – døden, osv.PEAT processerne er så effektive, at det virker som ren magi.Kom og deltag i foredraget, hvor Gudrun Boost fortæller om PEAT redskaberne, de er lette at lære og de vil give dig en frihed du ikke troede var muligt.Det bliver ikke kedeligt, og hvis du er åben, kan du få en plads i den magiske stol.

http://youtu.be/dtwKqx5Utbc

Gudrun Boost

møder livet med nysgerrighed. Alt hvad hun ser kan hun vælge at farve mørkt eller lyst.Hun vælger bevidst, om hun vil blive eller gå, “jeg har det frie valg”.

Gudrun Boost bor og arbejder med og i elementerne. Det shamanistiske livssyn er en gave, der legemliggør kommunikation og aktiviteter i samtale med dyrene, planterne og alt levende i Universet. Gudrun ærer Moder Jords gaver, og har altid store billede for øje, i samarbejdet med klienter og grupper. At komme tilbage til essensen se det som er, og ikke andet.

Gennem foredrag og samtaler ønsker Gudrun, at alle bliver bevidste om deres muligheder for:– At heale deres illusioner, drømme, fantasier, løgne, og falske intentioner de ikke er bevidst om, og som de af en elller anden årsag tror er bedst for dem.– At alle opøver evnen til at se med hjertet.– At alle lærer at smide fortiden, smerten, det uønskede, og stedet mærke livet og leve det.Gudrun Boost arbejder med den personlige styrke. Hun har tillid til at alle har en indre styrke til selv at forme, det liv de ønsker:“Når du bevæger dig ud af tankernes forestilling om livet og ind i dit hjertet, kan du mærke din sandhed og mærke din egen indre styrke”