Om håb, frygt, kærlighed og livslyst – og om hvordan vi kan drage mere omsorg for os selv og andre

Foredrag v. Jeppe Johnsen
Søndag kl. 16.00 – 16.45 i lokale 23 – 2. sal

Et personligt foredrag om opture og nedture, lys og mørke, håb og frygt – men ikke mindst om glæde, kærlighed og livslyst.

I foredraget, som samtidig er en lille rejse gennem mit liv, vil jeg dele forskellige refleksioner – særligt om bevidsthedens tilgængelige mysterier.
Hvad er bevidstheden for en størrelse i min optik og hvilken altafgørende rolle spiller den for vores kvalitet – fra øjeblik til øjeblik.

Disse refleksioner baserer sig dels på mine egne oplevelser og dels på den undervisning, jeg har modtaget af mennesker med forskellig baggrund – heraf særligt den undervisning og vejledning jeg har fået af forskellige tibetanske munke.

Jeppe Johnsen

Er 40 år. Oprindeligt uddannet lærer og underviser. Nu selvstændig med en lille opstartsvirksomhed, som hjælper mennesker med fysisk og psykisk trivsel.

En personlig livskrise i starten af tyverne blev startskuddet til et nyt kapitel med stor nysgerrig på livets mysterier. Særlig er jeg optaget af bevidsthedens mysterium og dennes enorme indflydelse på mennesket fysiske og psykiske trivsel.
I et forsøg på at blive lidt klogere og frem for alt få et godt liv, har jeg siden 2007 søgt undervisning og inspiration i både ind og udland når lejligheden byder sig. Og mon ikke denne rejse fortsætter mange år endnu…