De 1000 undskyldninger

Foredrag v. Jørgen Donskov Tarp
Søndag kl. 15.00-15.45 i Glas Lounge – 1. sal

Tiderne skifter konstant og vi flytter os med som mennesker. Jeg har tidligere fyldt mit liv med undskyldninger for, hvorfor jeg ikke skulle have lov til at være mig, som i den mig, der er helt inde i kernen.
Jeg har brugt mange år på at finde mig selv. Jeg giver et tilbageblik på, hvem jeg var, hvad der har gjort, at jeg fandt modet til at vende skuden, og blive den jeg er i dag.
For med et liv fyldt med begrænsninger og traumer, er det svært at navigere som menneske. Så hvordan slipper vi alt det gamle skrammel vi slæber rundt på, og hvordan holder vi energien oppe, som den vores sjæl ønsker os at være.
Alt det og meget mere vil jeg sætte i perspektiv for dig, og give dig et indblik i de mirakler, jeg skaber i mit daglige virke som clairvoyant. Samt en kort præsentation af min uddannelse Personlig Clairvoyant.

Jørgen Donskov Tarp

er 35 år, praktiserer til daglig som Clairvoyant ved Dronninglund, Nordjylland.
I hans daglige virke hjælper han dem, som kommer til ham, med at leve i nuet og finde ind til kernen af hvem de er, og hvor de skal hen. Dette gøres intuitivt bl.a. ved hjælp af clairvoyante værktøjer, kanalisering og healing på flere planer.