Se din sjæl i øjnene – en smagsprøve på Soul Key hypnose – minikursus

Minikursus v. Julie Mariel
Søndag kl. 16.00 – 17.45 i Blue Water Lounge – 1. sal

Har du tænkt på, hvordan du mon er som sjæl? På dette minikursus bliver du via healing og hypnose guidet ind i en afslappet og åben tilstand, hvor du får mulighed for at få dybere indblik i dig selv som sjæl. Du hører desuden om livet mellem livene, tidligere liv og den hjælp, der er til stede fra åndelig side. Disse emner er nemlig i fokus under Soul Key hypnose, som Julie Mariel holder sessioner med og uddanner terapeuter i.

Julie Mariel

er ny tids shaman, healer, hypnoterapeut, Master Soul Key terapeut og antropolog.

Ud over personlige sessioner holder hun foredrag, meditationsgrupper og onlinekurser, bl.a. kurset ’Spiritualitet i Praksis’.
Julie Mariel er en af landets to eneste Soul Key instruktører, der uddanner Soul Key terapeuter. Soul Key er en dyb og spirituel form for hypnose, der bl.a. omhandler tidligere liv, livet mellem livet og guide- og afdødekontakt.

Som antropolog har hun specialiseret sig i bevidsthedsudvidende ceremonier, der stammer fra Amazon-indianerne. ’Bevidsthedstræning’ er dermed et nøgleord i alt hvad hun laver, og hun går til spiritualiteten både fra en akademisk og en praktisk, hands-on vinkel.

Som deltager får du selvindsigt ved at få dybere forbindelse til din sjæl og viden om livet mellem livene, tidligere liv og åndelige guider. Du modtager healing undervejs og prøver, hvordan det er at være i hypnose.