Stå ved dig selv og din spiritualitet – Lad ikke tidligere livs traumer bremse dig

Foredrag v. Julie Mariel
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i privatsikring lounge – 2. sal

Som SoulKey terapeut møder jeg mange klienter, der ikke tør ”springe ud af skabet” som spirituelle. Det kan gøre, at de ikke tør dele det, de egentlig har på hjerte med familie, venner og kolleger. Det holder også mange tilbage fra at turde arbejde inden for det alternative felt.

I SoulKey Terapi går vi tilbage til tidligere liv vha. hypnose og forløser traumatiske oplevelser, fra tider hvor man skulle have en bestemt tro for at være accepteret.Hør konkrete eksempler og mere om SoulKey Terapi og uddannelsen til SoulKey Terapeut i dette foredrag. Og bliv inspireret til selv at turde stå mere frem som spirituelt menneske.

Julie Mariel

er SoulKey Terapeut og -instruktør og har arbejdet med SoulKey Terapi siden 2014. Hun har medvirket i programmet “Indefra med Anders Agger – Spirituel”. Hun er uddannet antropolog og udlært i moderne shamanisme samt uddannet hypnoterapeut.
Hun tilbyder sessioner med SoulKey Terapi, hypnoterapi samt healing med klarsyn. Derudover holder hun forløb, kurser, undervisning og ceremonier.

Følg med på www.juliemariel.dk