Frihed i vores forhold til mad og en vægt i balance

Foredrag v. Jytte Reuss
Lørdag kl. 13.00 – 13.45 i Blue Water Lounge på 1. sal

Vi er alle født til at spise det, vi har lyst til, når vi er sultne, indtil vi bliver mætte, men samfundets spisekultur har fjernet sig fra dette frie forhold til mad, og i stedet er der et stort fokus på kalorier, kure og kropsvægt.

Foredraget taler ind i denne spisekultur og ser på et andet paradigme omkring mad, hvor der er fokus på kroppens behov.

Kom og hør hvordan vi ved at spise ud fra kroppens behov kan opnå frihed i vores forhold til mad og en vægt i balance.

Deltageren vil få helt konkrete værktøjer, som let kan integreres i hverdagen med det samme.

Jytte Reuss

er holistisk ernæringsekspert og sygeplejerske.
Hun holder foredrag, underviser og har personlige forløb.

I en årrække har hun givet kostvejledninger på Aarhus Universitetshospital ud fra eget udviklede koncept.

For tiden skriver hun på en bog om emnet.