Healing mini-workshop

Miniworkshop v. Kaori Egholm
Lørdag kl. 16.00 – 16.45 i Glas Lounge – 1. sal

Alle kan lære at heale, men hvordan?Er du nysgerrig efter, hvad healing er? Tænker du på, om du kan lære at heale? Så kom og vær med i healing mini-workshop hos Kaori, The Art of Healing Aarhus.Vi starter med en kort grounding meditation. Du hører kort om forskellige healingsformer, som Reiki healing, Karmisk healing og Epigenetisk healing.Du kommer til at prøve, at mærke din energi med dine hænder og dit energifelt. Hvis vi har tid, prøver vi at heale hinanden.

Jeg glæder mig til at møde dig og dele min viden med dig.

Kaori Egholm

er oprindelig fra Tokyo, Japan, men har været bosat i Højbjerg ved Aarhus i over 30 år.Hun er spirituelt medium, healer og Reiki mester og arbejder hovedsageligt med energi og følelsesforløsende healing. Hun er en kanal mellem klienter og deres kære i den åndelige verden for at bringe en kærlig hilsen fra dem.

Kaori tilbyder spirituel session (afdødekontakt), Healing session som Reiki healing, Epigenetisk healing, Karmisk healing, Spirituel healing.Access Bars behandling og Regression (følelsesforløsende terapi med Reiki) kan også tilbydes.

Hun afholder Reiki 1 og 2 kurser, og spirituel demonstration (klarsyn) med publikum og healing cirkel med både fysisk fremmøde og online.

Hun er medlem af HealerRingen, Healers forening, og er frivillig healer for Drop-in Healing for kræftpatienter, patienter, pårørende og sundhedspersonale i Aarhus af Human healing.

Kaori er også uddannet som billedkunstner og billedpædagog. Hun arbejder med alkohol-ink malerier og tegning. Hun laver også Fullerene, en energirensende kugle med krystal- og ædelstensperler.