Du er ikke alene – engle

Foredrag v. Karimalou Mûller og Karina S. Jespersen
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i PR electronics Lounge på 2. sal

Vores engle og guider står på spring for gerne, at ville hjælpe os, men i det daglige har rigtigt mange for travlt med at ”regne den ud”, så de overhører og ser ikke de tegn, som universet sender til dem.
Med små historier fra vores eget liv, vil vi gerne give inspiration til, hvordan andre også kan få øjnene op for alt den hjælp og støtte, der er omkring os til at få balance i netop dit liv og mærke din egen sjæls power.

Vi vil gerne opfordre alle til at mærke, fornemme og lytte til deres egne guider og mærke energien fra universet.

Lille guidet healing som smagsprøve, hvor du får lov at mærke, føle og fornemme energien omkring dig og mærke du ikke er alene!

Karimalou og Karina

Karimalou: 51 år, jeg er eksamineret englehealer med stærk englekontakt og eksamineret healingsmassør- & samtaleterapeut. Jeg har egen klinik, hvor jeg hjælper mennesker med at genskabe balance og harmoni i krop og psyke, i samarbejde med guider, ærkeengle og mestre energier.

Karina: 50 år, jeg er uddannet eksamineret englehealer med stærk englekontakt hos Engleskolen. Jeg laver kanaliserede healing, hvor jeg healer med forskellige energier og videregiver budskaber fra englene og dine guider. Jeg er også uddannet Grow2coach og tilbyder healings-og coach forløb.