NEXTGEN | Træning af spirituelle evner gennem film og gaming

Foredrag v. Karina Bundgaard
Fredag kl. 14.00 – 14.45 i privatsikring lounge – 2. sal

Kender du nogen, der er bidt af fantasy, science fiction eller computergaming? Og vil du gerne vide – helt seriøst, sagligt og med mulighed for at stille spørgsmål – hvordan denne interesse kan være en direkte indgang til træning af spirituelle evner?Foredraget indeholder undervisning og forklaringer, visionsrejseelementer og shamantrommespil – samt eksempler med mulighed for at mærke og modtage højtvibrerende energi og healing.Spiritualiteten har i årtusinder opretholdt traditioner og fællesskaber, der har gjort det muligt for mennesker at praktisere energibevidsthed ud i det virkelige liv. Formularer og besværgelser, opskrifter med omhyggeligt udvalgt og opmålte ingredienser, ceremonier og ritualer – der har alle har tjent et formål omkring at tage strømme af forståelse og energi fra det overjordiske med ind i den jordiske virkelighed.I nutidens samfund praktiseres spiritualiteten stadig på denne måde – men herudover er der sammen med den teknologiske udvikling, også dannet nye veje og tilgange, hvor vi som menneskehed meget specifikt, og meget kraftfuldt, kan træne spirituelle evner, uden overhovedet at behøve at tro på, eller forholde os til spiritualitet.Du bliver på foredraget præsenteret for to grundelementer for denne form for træning. Den første er den kollektive åbning af forståelse for de magiske elementer i alment accepterede kontekster, som i nutiden er udbredt gennem bøger og film. Den anden er den interaktive åbning, der i sit mest passive niveau gennem bøger og film åbner til simpel identificering med de fiktive karakter – og i sine ultimative niveauer indbyder til deltagelse og indlevelse på et aktivt plan gennem computergaming.Kom med på foredraget, og lad dig føre med ind i en dybere forståelse for den digitale verdens underfulde spiritualitet, i en ophævelse af grænserne mellem spirituelle superevner og virkelighedens rammer.Fun fact: Verdens hidtidigt største online rollespil har haft ca. 120 millioner aktive spillere, og adskillige andre lignende spil har et samlet deltagerfelt på et tocifret millionantal.

Karina Bundgaard

har en moderne shamanistisk praksis, der forener Østens og Vestens visdom i en integration af menneskets medfødte energibevidsthed, ind i hverdagens samfundsmæssige rammer.

Hendes formidlinger tager udgangspunkt i at hjælpe mennesker ind i deres egen sjælskraft, og herfra udfolde deres eget potentiale og sjælelige perspektiver rent og kraftfuldt.

Karina arbejder med kanalisering, healing, meditation, lysarbejde, regression – og har en butik røgelse og krystaller i Gammel Munkegade i Aarhus C.