Visionsrejse og meditationskoncert: Urkraftens Sang

Foredrag v. Karina Bundgaard & Mikkel Rørbæk
Lørdag kl. 17.00 – 17.45 i PR electronics Lounge – 2. sal

Den shamanistiske visionsrejse åbner gennem meditation og historiefortælling til underbevidsthedens healende energistrømme, og en mulighed for gennem fortællingen at arbejde dybt og kraftfuldt i drømmelagenes magiske verden.Shamanen bruger klarsyn og kanalisering til at skabe en fortælling ud fra energistrømmene, der kan vise sig som billeder og handling, åndelige guider og forfaderfelter.Som deltager træder du ind i et kraftfelt, der forener den healende visionsrejsefortælling i en styrkelse af dit eget fundament hele vejen ud til hverdagens livsprocesser.I denne visionsrejse løftes og udbygges oplevelsen og energien af dobroens* musikalske råstyrke (Mikkel Rørbæk) og shamantrommens groundende fasthed (Karina Bundgaard).

Karina Bundgaard

arbejder inden for sin egen gren af shamanisme, Ibiyang Shindo, der sammenbinder den nordiske moderne shamanisme med hendes forfædres orientalske visdomsfelter.

I 2013 holdt Karina sin første kanaliserede visionsrejse, og i 2015 serierne “Galaktiske Legender” samt “Jordens Artefakter”, og dannede herved sine egne rammer for visionsrejsefortællingen.

Mikkel Rørbæk

er musiker og komponist, og har specialiseret sig i bl.a. improvisationsmusik, og i kunsten at sætte musikalsk udtryk på stemninger og energistrømme.