Har du ømme, stive, hævede og slidte led, der begrænser dig?

Foredrag v. Kirsten Bak Hansen
Lørdag kl. 12.00 – 12.45 i privatsikring lounge – 2. sal

Knap 1 mio mennesker har muskel og ledproblemer, og det med at få “nye reservedele” er ikke altid lykken.
Mange kommer ind i “hamsterhjulet” hvor tingene begynder at gå den forkerte vej, og der er brug for mere og mere medicin. Samtidig med at det danske sundhedsvæsen er presset for øjeblikket.

Men hvad kan du selv gøre for at have et godt helbred – både nu og i fremtiden og komme ud af “hamsterhjulet”?
Gå i gang med genopbygning af din krop vha. naturlige kosttilskud, midler som er let optagelige, så du får udbytte af ingredienserne.
Vil du gerne undgå nyt knæ, ny hofte o.lign? Så er der hjælp at hente ved at genopbygge kroppen.
Flere tusinde har haft gavn af disse unikke tyske kosttilskudsprodukter i gel form, og mange har undgået operationer.

Kom og hør, hvordan du kan komme af med ømme og slidte led, få øget bevægelighed, samt ikke mindst – øget livskvalitet. Jeg står klar til at hjælpe dig til et bedre fysisk helbred.

> Se film om foredraget her

Kirsten Bak Hansen

Jeg er uddannet professions bachelor i sundhed og ernæring, og gik først selv fra slidt til fit og lagde en slidt, øm ryg, knæ, og hofter bag mig, inden jeg d. 1. august 2010, etablerede Sundhedsshoppen med det formål at hjælpe andre, som jeg selv er blevet hjulpet af 100% naturlige, tyske kosttilskud.

Jeg har nu over 11 års erfaring i, at hjælpe andre med deres led – og muskelproblemer og har således de sidste godt 11 år, udelukkende beskæftiget mig med, at hjælpe andre til en større livskvalitet og til at få friheden til, at bruge sin krop som man har lyst til, hvilket jeg selv har fået.