Kærlighedens Vej – minikursus

v. Kristian Styrishave
Søndag kl. 16.00 – 17.45 i Ceres Arena Lokale 10

Kærlighedens vej er en vej, som fører til en hjertebaseret bevidsthed gennem et liv i Balancen. På kurset vil de deltagende få viden om, hvad det vil sige at leve et liv i Balancen, og hvordan det opnås. Balancen er det sted i os alle, hvor vi har mulighed for at forene os med kærligheden. I vores sind er der en kamp mellem kærligheden og frygten. Når man vælger at gå kærlighedens vej, vælger man et liv, hvor man giver slip på frygten for at give plads til kærligheden. Alle mennesker oplever at føle sig uværdige, have overbevisninger om de ikke er gode nok og at dømme andre mennesker. Dette stammer fra vores frygt. Disse træk kender kærligheden ikke. Kærligheden kender glæde, ligeværd og frihed.
Efter foredraget vil der blive gjort klar til en guidet healingsmeditation, som vil støtte de deltagende i at nå Balancen. Det vil ske gennem to healinger, hvor den første støtter deltagerne i at åbne op i hjertet, så kærligheden kan flyde og derved opnår deltagerne en stærkere kontakt til deres indre lys. Den anden healing som bliver sat i gang støtter de deltagende i at få afbalanceret chakrasystemet samt, så de kan opleve mere balance i livet.

Kristian Styrishave

Kristian Styrishave er spirituel healer og terapeut. Med udgangspunkt i kærlighed og lys holder han foredrag, kurser, workshops, uddannelser, spirituelle rejser og laver behandlinger i sin klinik.