Fysisisk/psykisk smerte kan mindskes/ophøre, når din krops vigtige hjerne/hjerte forbindelse styrkes v.hj. af kroppens selvhelbredende kræfter

Foredrag v. Lisa Pedersen
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i lokale 23 – 2. sal

Kom og hør hvordan din krops fysiske og psykiske smerter/symptomer kan mindskes eller helt ophøre, når din krop får lov til at vise vejen til større balance og ro.
Hermed styrkes nemlig også den meget vigtige hjerne/hjerte forbindelse (kohærens), som vil blive uddybet.
Det sker, idet der også opstår et stort skifte i de hormoner, der frigives i kroppen, når nervesystemet afbalanceresDermed kan du opnå bedre kontakt med dit hjerte, intuition og nu’et. På den måde kan du lettere komme til at “høre”, hvad “din kloge krop/sjæl prøver at fortælle dig.

Gennem foredraget vil du høre eksempler på, hvordan klienter igennem deres behandlingsforløb opdagede, at deres symptomer slet ikke var så tilfældige, som de havde troet, da de startede på behandlingsforløbet.

Du vil bl.a. komme til at høre, hvad der lå bag nakke/skuldersmerter, stress-symptomer, depression, angst og hjernerystelses-symptomer.

Lisa Pedersen

Jeg hedder Lisa Pedersen og har firmaet Klinik Kropsflow – der er håb.Jeg behandler med Kranio-Sakral Terapi med en spirituel indgangsvinkel.

Jeg brænder for at vise, hvor meget kroppens egne selvhelbredende kræfter kan, når kroppen får lov til at vise vejen. Der kan ske meget mere end vores forstand kan forestille sig.
Derfor ser jeg, at der oftest kan være håb om bedring, også selvom man måske har fået at vide at noget er kronisk.Igennem årene har jeg fået stor erfaring med, hvor fantastisk kroppen er.

Jeg behandler både i Aarhus og Skanderborg.