Glæde kommer indefra – når din krop opnår balance – hør hvordan

Foredrag v. Lisa Pedersen
Søndag kl. 17.00 – 17.45 i Glas Lounge på 1. sal

Ønsker du mere glæde, så skal du vide, at der er håb.
Kom og hør foredraget “Glæde kommer indefra, når din krop opnår balance”.

I foredraget vil du høre om, hvordan du og din krop kan opnå mere balance, så dit hjerte får bedre plads. Det vil gøre, at du nemmere kan mærke og høre, hvad det længes efter, og dermed opnå mere glæde.

Du vil også høre om, hvordan en læge mener, at bl.a. uforløst sorg kan lægge sig som en hinde over livsglæde.

Ikke mindst vil jeg også i foredraget indtroducere dig til, hvordan din egen kloge krops selvhelbredende kræfter stimuleres under en behandling med kranio-sakral terapi med en biodynamisk indgangsvinkel. En behandlingsform der er skabt af en amerikansk læge, og som bl.a. afbalancerer kroppens nerve- og hormonsystem. Derved kan du og din krop gå fra en tilstand af frygt og overlevelse til en tilstand af tillid, væren og glæde. Netop det har meget stor betydning for de hormoner, der frigives i din krop, og dermed for din sundhedstilstand.

Jo mere glæde og ro, jo færre smerter, depression, angst og stress-symptomer.

Undervejs i foredraget vil du få eksempler på, hvordan klienter har opnået at få mere glæde i deres liv gennem behandling med Kranio-Sakral Terapi, og som tydeligt viser, der er Håb, når kroppen får lov til at vise vejen og finder ro og indre glæde.

Lisa Pedersen

Er Kranio-sakral terapeut med biodynamisk indgangsvinkel.
Lisa har haft firmaet “Klinik Kropsflow – der er håb” siden 2010, hvor hun behandler med Kranio-Sakral Terapi i Mejlgade i Århus samt på Audonicon i Skanderborg.

Lisa har stor erfaring med, at Kranio-Sakral behandlinger kan hjælpe eller hel fjerne smerter, depression, angst og andre stress-symptomer, når kroppens egne selvhelbredende kræfter får lov til at vise vejen.
Så viser kroppen, at der også er håb for bedring selv ved såkaldte kroniske lidelser, når den enkelte klient begynder, at kunne få kontakt med sit hjerte og tage budskabet fra sit hjerte og sig selv alvorlig, og dermed skabe mere rum for glæde.

Lisa har også erfaring med, at behandlingerne kan være et alternativ til operation og medicin.

Lisa har erfaring med, at symptomer ikke er så tilfældige, som de ofte bliver gjort til. Men er en måde, hvor kroppen prøver på at vejlede os om, hvor der er opstået ubalancer. Kroppen vejleder dermed også om, hvad der ikke er godt for os, og hvor vi kan have brug for lidt forandring og mere kropsflow/cirkulation, så der også kan blive plads til os selv og mere glæde.

Kom endelig på stand 88, hvis du har nogle spørgsmål eller nogle symptomer, du gerne vil have en sparring på.