Livsglæde kommer indefra

Foredrag v. Lotte Stærmose
Lørdag kl. 14.00 – 14.45 i Blue Water Lounge – 1. sal

Livsglæde kommer indefra og ingen eller intet, kan tage din livsglæde fra dig! Lyder det for godt til at være sandt, og vil du lære hvordan?Jeg VED at det er sandt, for jeg har stået i udfordringer og smertelige oplevelser, der var ved at æde mig op indefra.
Jeg var vred, ked af det, frustreret og helt igennem magtesløs ifht. at vende min situation, men min indre livsglæde-kerne holdte mig og guidede mig igennem det hele. Det gør, at jeg er villig til at møde alverdens udfordringer, fordi jeg ved nu, hvordan jeg finder vej, og hvordan jeg undgår at gå i stykker i dem. Jeg VED også, hvad livsglæde IKKE er og hvor man ALDRIG finder den, fordi jeg har ledt alle de steder, hvor der intet var at finde.Det vil glæde mig at inspirere dig til at finde eller genfinde din indre livsglæde og give dig et par “lifehacks”, der vil give dig endnu mere at smile over og grine af.Når først du finder din indre sti til livsglæden, så er den din for altid og du vil altid kunne vende tilbage, når livet fører dig på afveje.

Lotte Stærmose

Jeg hedder Lotte Stærmose og er på en livsglæde mission.
Livet skal nydes, turdes og udvikle os til meget mere åbne, frie og glædesfyldte udgaver af os selv.Jeg er uddannet Psykoterapeut og Reiki Healer.Jeg er født optimist tror jeg… og det blev min overlevelse som lille. Min opvækst og historie rummer mange sår og udfordringer, men også mange fantastiske oplevelser.
Som sansestærk i en følelsesmæssig umoden familie var min overlevelse at lede efter alt det gode og kærlige i mennesker og dyr.
Første del af min rejse mod livsglæde, ro og indre frihed var alt andet end det. Jeg søgte alle de forkerte steder, men da jeg committede mig til min egen proces og tog ansvar, så al min frygt i øjnene og helede mine indre sår, SÅ ændrede alt sig!

I dag bor jeg “alene” på en lille gård, syd for Silkeborg, hvor jeg også har Terapeutisk klinik. Her er der heste i haven, hunde, katte og høns i vinduet og så er her en legende og kærlig energi, som jeg værdsætter og elsker.Udover terapisessioner, så holder jeg foredrag og workshops rundt i DK.