Human by Design – En introduktion til Human Design Eksperimentet

Foredrag v. Louise Lindvald
Lørdag kl. 13.00-13.45 i Blue Water Lounge – 1. sal

“Alle idéer om hvad jeg burde være og kunne blev opløst i genkendelsens spejl – jeg er jo designet til at være lige præcis som jeg er”

Forestil dig at have en bruger-manual til dit liv. En detaljeret manual til dit specifikke design.
Manualen afslører for dig hvordan du navigerer livet fuldstændig i tråd med hvem du er, når alle tilpasninger er skrællet væk. Et kort over dine naturlige talenter, evner og potentialer, og også hvordan du kan aktualisere dem.Manualen fortæller, hvordan dit indre navigationssystem opererer og giver praktiske værktøjer til at tage beslutninger, der er i tråd med din essens – fremfor andres forventninger, eller tankernes spil.Manualen kan hjælpe dig til at forstå, hvordan du er designet til, at udveksle energi med verden og vise dig, hvor du er modtagelig overfor dine omgivelsers indflydelse – og dermed har større tendens til at tilpasse dig den.Det er det Human Design er – dit energetiske blueprint, informeret af dit fødselstidspunkt.

Vær med til foredrag om dét der i min optik ikke kun kan give individet en skelsættende bevidsthed på dem selv, men som også kan være med til at skabe større medfølelse, tålmodighed og forståelse af forskellighed mennesker imellem.

Louise Lindvald

rejste til Japan i år 2000, hvor der var en international konference, hvor hendes japanske Reiki Mester, Hiroshi Doi Sensei overleverede sin lære, i Japan kaldet ‘Gendai Reiki Ho’, til en lille gruppe vestlige Reikiudøvere.

Ulla har fulgt Doi sensei i tykt og tyndt, når der var internationale arrangementer i Europa og Australien. Hun har på det seneste været i Japan i 2016, 2018, 2020.

Ulla er uddannet cand. scient. i kemi og fysik. Hun har været gymnasielærer i mere end 25 år.Pt. helliger hun sig undervisning i Reiki-kurser med det ønske at få udbredt undervisningssystemet til det ganske land.