Human Design – Dit unikke roadmap til et liv levet i dit ultimative flow

Foredrag v. Louise Lindvald
Fredag kl. 11.00-11.45 i privatsikring lounge – 2. sal

“Alle idéer om hvad jeg burde være og kunne blev opløst i genkendelsens spejl – jeg er jo designet til at være lige præcis som jeg er”

Forestil dig at have en bruger-manual til dit liv. En detaljeret manual til dit specifikke design.

Manualen afslører for dig hvordan du navigerer livet fuldstændig i tråd med hvem du er, når alle tilpasninger er skrællet væk. Et kort over dine naturlige talenter, evner og potentialer, og også hvordan du kan aktualisere dem.

Manualen fortæller, hvordan dit indre navigationssystem opererer og giver praktiske værktøjer til at tage beslutninger, der er i tråd med din essens – fremfor andres forventninger, eller tankernes spil.Manualen kan hjælpe dig til at forstå, hvordan du er designet til, at udveksle energi med verden og vise dig, hvor du er modtagelig overfor dine omgivelsers indflydelse – og dermed har større tendens til at tilpasse dig den.Det er det Human Design er – dit energetiske blueprint, informeret af dit fødselstidspunkt.

Vær med til foredrag om dét der i min optik ikke kun kan give individet en skelsættende bevidsthed på dem selv, men som også kan være med til at skabe større medfølelse, tålmodighed og forståelse af mennesker og deres forskellige designs imellem.

Louise Lindvald

er Reiki Mester Healer og Human Design vejleder hos Kansha – Healing.

Kombinationen af energi healing og bevidsthedsarbejde skaber en balanceret fusion, der både er med til at udvide kapacitet og bevidsthed, samt støtte integration og forankring af bevidstheden i kroppen, og det levede liv.

Louise arbejder med alle slags mennesker i hendes praksis, menneskemødet er hendes skole.Hun føler sig allermest levende i dansen. Og så nørder hun energi, kropsbevidsthed og træning med en dedikeret daglig praksis med Reiki Ryoho og MeiHua.