Få adgang til det ubevidste gennem berøring

Foredrag v. Maja Skau-Olsen
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i Ceres Arena Lokale 10

Kom og hør om hvordan en særlig nænsom og inviterende berøring (Rosenmetoden), kan hjælpe dig til at få kontakt til følelser, minder og overbevisninger, som findes i det ubevidste.

Kroppens ubevidste, kroniske muskelspændinger viser, hvor vi holder dele af os selv tilbage, dele vi ikke umiddelbart kender eller accepterer. Måske dele vi aldrig har fået spejlet og anerkendt. Måske dele vi har kendt, men har måtte fortrænge for at overleve.
Kan du få kontakt ind i dine muskelspændinger, hvor kroppen sætter barrierer op, har du taget første skridt mod at mærke det, som spændingerne holder tilbage. Både de fortrængte følelser og minder og de ressource fyldte dele af dig selv, du måske netop længes efter.
Rosenterapeuten har ingen dagsorden og analyserer ikke, men hjælper dig undervejs med sit nærvær og sine ord til at turde gå dybere ind i oplevelsen af at være dig, som du egentlig er.

Vi vil også snakke om betydningen af åndedrættet, af nærvær og betydningen af, at få sat ord på den indre oplevelse.

Maja Skau-Olsen

er oprindeligt uddannet sygeplejerske, men har haft klinik i Skanderborg som Rosenterapeut i mere end 18 år.
Hun tilbyder i samarbejde med Det danske uddannelsescenter i Rosenmetoden, forskellige kurser i Rosenmetoden i Skanderborg. Desuden underviser hun også i Rosenmetoden i udlandet, primært Østrig og Rusland